Minimalistisk Lounge stol och bord

Minimalistisk Lounge stol och bord
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ibland skapas inte en samling på en gång. Det tar flera år eller idéer att slutföra en och ibland en modell eller en föda ger en ny idé. Koskinen skapade för Artek en uppsättning möbeltycken gjorda för att passa alla moderna och enkla rum, benämnda Lento. Serien innehåller stolar och ett sidobord. Projektet startade 2006 när designern tänkte på att skapa en trästol som kommer att ha en lätt vikt.

Med tiden berikades samlingen med en komplementär modell av en sidobord. Föremålen kommer i två färger, i svartvitt. Detta gör att du kan placera dem nästan var som helst utan att frukta att de inte passar designen eller det kromatiska temat. Det största med denna stol är att det är mycket lätt och konstruerat av material som inte kostar mycket. Det är en stol så att fler människor har råd med det. Förutom dessa objekt har kollektionen också en stoppad version av loungen.

MoreINSPIRATION
  • Flexibel Modern Lounge Chair In-Out av Eric Degenhardt
  • Den snygga vardagsrumsstolen av Martin Ballendat
  • Magnolia lounge stol av Artifort

Utformningen av denna stol är enkelt och snyggt. Du kan använda den vid något tillfälle: när du har gäster, att chatta med vänner, när du spelar några sociala spel, eller när du bara arbetar eller studerar. Den är lämplig för alla typer av rum, även för kontor eller väntrum. På grund av sin lätta vikt kan du enkelt byta plats från ett rum till ett annat.