Minimalistisk tre våningar bostad med en modern inredning

Minimalistisk tre våningar bostad med en modern inredning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna vackra bostad har en enkel design, både inifrån och ut. Den har en minimalistisk fasad och en modern inredning. Det är också fyllt med naturligt ljus och har en luftig känsla. Som du kan se har huset stora och generösa fönster kompletterat med mindre versioner av dessa. På det här sättet finns alltid minst en källa av naturligt ljus i varje rum. För inredningen är den dekorerad med mestadels neutrala toner.

Väggarna är antingen vita eller gråa och möblerna är minimalistiska och har samma färgtoner. Husets interna struktur har funnits funktionellt. På första våningen finns två badrum, tre sovrum, en hall och ett tvättrum. På andra våningen finns de sociala områdena, som vardagsrummet, köket samt två terrasser. Det finns en separat ingång som leder till denna våning.

MoreINSPIRATION
  • Modern 3-våning bostadsinredning
  • Modernt bostads- / designkontor med minimalistisk svartvit inredning
  • Minimalistisk lägenhet inredning med en lyxig touch

Den tredje våningen i huset är faktiskt en separat lägenhet. Den innehåller sitt eget vardagsrum, kök samt två sovrum och ett badrum. Det är som en gästlägenhet. Alla golv har liknande inredningsarkitektur. Färgerna är desamma överallt och inredningen är minimalistisk och elegant. Det finns inga ljusa poppar av färger, inte ens i fråga om väggkonsten. Allt är mycket ömtåligt och elegant, samtidigt som det har en avslappnad look. De färska växterna som är utspridda över hela huset är den enda popfärgen. {Found on decoist}.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: