Spegel, Spegel på väggen (Badrumspeglar)

Spegel, Spegel på väggen (Badrumspeglar)
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag har märkt så många badrum utrustade tyvärr med standard lager väggmonterade speglar. Du känner till typ-rektangeln, ramlös, och helt saknar någon personlighet och liv. Var är det roligt i det ?! Jag älskar de unika detaljerna i en väl genomtänkt spegel och den resulterande härliga effekten på rymden totalt sett. Kolla in dessa alternativ:

Detta rena utrymme vill inte ha (eller behöver!) Många krusidullar, varför dessa lutbara, moderna speglar är en perfekt passform. Enkelt inramat i ett rostfritt stål, fyller hans och hennes spegel dimension till ett vitt (eller på annat sätt monokromatiskt) badrum. Speglarna drar inte mycket uppmärksamhet åt sig själva; snarare reflekterar de ett ton ljus och vithet och markerar därmed andra poppar av färg i utrymmet.

MoreINSPIRATION
  • Ängelväggspegel för badrum eller entré
  • Badrumspeglar med inbyggda TV-apparater
  • Lack Vanity Mirror

Denna detaljerade utklippsram i gult gul lägger färg i ett badrum fullt av naturliga och neutrala element. Den mörka träfängligheten och utseendet på den grå stenbänken gör ett dyster uttalande, varför den här spegeln fylld med liv och personlighet är ett härligt utropstecken. (Har du märkt hur vredet hanterar matcha den gula också? Lovely.)

Badrum i sin natur innefattar vanligtvis en mängd olika former, vad med handfat, badkar, dusch, toalett och fåfänga. Därför kan en stor, spetsig cirkelspegel, som den här, vara ett fantastiskt alternativ - det binder in i rummets geometri och färgschema (för att inte tala om sofistikerad stil) samtidigt som man lägger en fin kontrast till linjerna i fåfänga och reflekterad dusch. Jag tycker också om hur en cirkulär spegel bryter upp den höga backplattan här också. Ett fantastiskt uttalande stycke, detta.

Vi ser en annan cirkulär spegel i detta badrumsutrymme, men det ger en helt annan atmosfär (nödvändigtvis så!). Ställ ovanpå en stor, oramad fyrkantig spegel, en metallisk och texturcirkelram visuerar visuellt vad som är "spegelutrymmet" här. Utanför cirkeln speglar spegeln ljus och glans, en vacker touch med ångstolen och det vackra fristående badkaret. (Åh, det badet!) Jag gillar hur spegeln här är nästan som ett andra fönster, vilket med mängden ljushet återspeglas.

Här är en helt icke-traditionell badrumsspegeluppsättning. Vad är inte att älska om detta? Det är nyckfullt rustikt och manligt. Den handhållna spegelvignetten kan nästan passera sig själv som original väggkonst. Den förenklade, bara-ben-vibe sammanfaller snyggt med de andra badrumsarmaturerna här. Detta är ett charmigt badrum spegel utrymme.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4 och 5.