Revival Of Mirrored Möbler I Dagens Inredning

Revival Of Mirrored Möbler I Dagens Inredning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Kanske har du märkt att speglade möbler har börjat bli populära igen. Dess senaste väckelse gör det möjligt att sticka ut igen efter sin minnesvärda popularitet under 1920-talet och 30-talet. Dessa dagar speglade möbler är en symbol för glamour och används i små doser. Stilen är en mycket speciell som gäller nästan allt från kaffebord till nattduksbord och skåp. Dessa accentbitar är inte bara glamorösa utan också iögonfallande på ett abstrakt sätt.

Speglade soffbord

Soffbordet är det perfekta elementet att fokusera på om du vill presentera en iögonfallande detalj i rummet. Som ett resultat kan ett speglat soffbord fungera som en kontaktpunkt för ett vardagsrum utan att ens försöka. Dess roll är att sticka ut genom att blanda in och genom att reflektera allt som omger det. Det finns inga begränsningar vad gäller stil. Ett speglat soffbord kan se glamoröst ut i nästan alla vardagsrum, oavsett om det är modernt, rustikt, eklektiskt eller till och med traditionellt.

Kök öar

Ön är nästan alltid brännpunkten i köket. En massa gånger fördubblas det som en delare mellan köket och matsalen eller vardagsrummet samt en bar. Det finns vanligtvis lite utrymme runt det men känslan av öppenhet och rymd kan definitivt ökas med speglar som speglar allt runt dem.

Skåp och konsoler

Skåp och konsolbord är vanligtvis inte i centrum för uppmärksamhet, den rollen är reserverad för andra möbelstycken. Ändå betyder det inte att de inte kan se intressanta eller att de inte kan stå ut på utsökta sätt. Det är faktiskt ganska lätt för dem att göra det när de har speglat fronter eller detaljer. De är möbelstycken men de är också speglar. De är spegelmöbler.

MoreINSPIRATION
  • Lägg till dimensioner och perspektiv på ditt sovrum med speglade sängbord
  • Hur man dekorerar med speglade soffbord
  • Låg kaffeborddesign - Den mest populära i moderna hem

Desks och fåfängligheter

Skrivbord är inte riktigt tänkt att stå ut eller vara iögonfallande och, om de inte är på ett kontor, föredrar de att blanda sig och vara tillägg till utrymmen som vardagsrum eller sovrum. Med tanke på allt det kan ett speglat skrivbord vara ett ganska intressant val. Det skulle stå ut, men på ett sätt som lyfter fram inredningen och möblerna omger det istället för själva skrivbordet. Vanities är ganska lika i den här meningen. Faktum är att speglade sovrumsmöbler i allmänhet är intressanta på ett liknande sätt.

Bord

Självklart är sängen den största och viktigaste möbler i ett sovrum men det gör det inte nödvändigtvis en kontaktpunkt. Faktum är att nattduksborden ofta tar den här rollen. Speglade nattduksbord är ett utmärkt sätt att göra sovrummet elegant och glamoröst utan att störa dess färgpalett.

Spegelbadkar

På ett sätt ger en spegelbad en total mening. Badkaret är ofta ett måste i badrummet men dess storlek kan vara problematisk. En design som den här kan delvis lösa problemet. Den speglade ramen som omger tuben plötsligt gör det verkar mindre stor och mycket mer presentabel.

Sidobord

Sidobordets roll definieras inte alltid mycket bra. Ibland är det bara där för att slutföra rummet, andra gånger är det en yta på vilken man ska sätta en lampa eller en vas och i vissa fall används den faktiskt för att hålla saker som drycker, snacks, brickor, bärbara datorer etc. En sak är emellertid Visst: En sidobord är ett perfekt tillfälle att lägga till lite färg i ett rum eller att presentera andra intressanta element. Det är också tillräckligt liten för att bli speglad och inte överdådig.

Stolar och avföring

Mycket gånger ignoreras dessa saker. De är definitivt viktiga men de sticker inte alltid ut eller imponerar på något sätt. Det är också knepigt att göra dem till en kontaktpunkt, men det är lika lätt att dra nytta av deras mångsidighet. Av dessa skäl och flera andra kan speglade avföring och stolar vara stjärnorna i inredningen utan att övervinna det.