Blanda din kärlek till rock med Marshall Amp kylskåp

Blanda din kärlek till rock med Marshall Amp kylskåp
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns två saker som en rockälskare gillar: hans musik och hans favorit öl. Du kanske tror att dessa två element skulle brukar träffas i en bar, inte i ett kök. Men med Marshall Amp-kylen kommer varje dag att vara fest. Med bara 300 dollar kan du inkludera den här kompakta och rika men vackra apparaten i ditt kök.

Som du kan se innehåller kylskåpet Jim Marshalls logotyp och signatur. Det är faktiskt ganska svårt att inse att det bara är ett kylskåp. Inte bara att färgerna och stilen inte är de typiska för denna typ av köksmöbler, men det har en viss överklagande som gör den unik. Detta är ett kylskåp som kan integreras med alla typer av inredning. Den har ett enkelt men iögonfallande och imponerande utseende. Dessutom kyler kylskåpet överraskningar inuti också.

Marshall Amp Kylskåp har 4,4 kubikmeter utrymme inuti. Den har också kan-specifika lagringsutrymmen. Det är en apparat avsedd för underhållning. Marshall Amp Kylskåpet är redo att hålla hela din öl snygg och säker inuti för dig och dina vänner. Även den här delen har en högeffektiv frys också. Det är en mans dröm. Du kanske undrar, vad mer kan man önska för? Vad sägs om en högtalare som spelar "Cold as Ice" varje gång du öppnar dörren. Tja, den här funktionen är inte inkluderad men inte så dålig om du vill välja den.