5 sätt att få blandat metallics titta på badrummet

5 sätt att få blandat metallics titta på badrummet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Blandat metallics är en enorm trend som har tagit designvärlden med storm. Vid en tid skulle det vara tabu att blanda metalliska texturer i ett utrymme - för mycket kollapsande. Men idag ger en målmedveten blandning av metall en känsla av kontrast och visuellt intresse. Och det finns inget bättre sätt att få det konstiga, snygga och snygga utseende än på badrummet. Med alla dessa armaturer pågår i rymden är det ett bra sätt att prova blanda metalliska. Fortsätt läsa för att lära dig hur.

Försök para ihop guld med en mörk vägg för att få det att bli pop. Bild: Décor Aid

Guld och silver går bra tillsammans

Att kombinera guld och silver kommer inte att styra dig fel. Som de två mest populära metalliska nyanserna kan de kombineras på ett sådant sätt att de faktiskt balanserar varandra. Det svala silver och varmt guld ger en elegant kontrast till ditt badrum.

Bilden ovan visar en intressant organisation: guld ovanpå rummet mot den svarta väggen, med silverfixturer på botten mot den vita kakelytan. Guldet dyker upp mot den svarta väggen, och silveret tävlar inte med den vita bakgrunden. Kombinationen av guld och silver på ett sådant sätt håller också utrymmet ur kaotiskt.

Tre metalliska nyanser kan fungera bra tillsammans. Bild: Orren Pickell

Lägg till brons för en annan färgsticka

Du är inte heller begränsad till bara två alternativ. Konstruktionen ovan kombinerar guldbelysningsarmaturer, silverkranar och dörrhandtag i bronsskåp. Detta utrymme visar hur en kombination av blandade metalliker fungerar så länge du använder en viss organisation. Detta rum har ett guldtema överst, en silverskugga i mitten och brons på skåpen längst ner. Den utvecklas logiskt i guld-silver-brons, som prisbelönta metaller. Ljusfärgningen av rummet självt hjälper också metallstyckena att dyka upp.

Subtila nyanser som den ljusa guldspegelramen ger sammanhållning till fler polära nyanser som ljusguld och silver. Bild: Worthington och Shagen

Subtila nyanser drar ihop rummet

Bilden ovan visar hur du kan kombinera metallics på ett mindre nivå. De varma guldkåpshandtagen går bra med den varma träfärgen. Under tiden sitter den snygga polerade kranen av nickeltypen fint med den vita marmor. Ljusa kromlampor sitter på vardera sidan av en ljusguldspegelram.

Spegelramen är det element som drar handtag av djupguldskåpet och silveryarmaturer i ett sammanhängande utseende, som står som en halvvägs mellan de två nyanserna. Det här är en bra idé för blandade metallkonstruktioner där kontrast i metallfästen inte är kontaktpunkten.

Guldstatyer och spegelramar fungerar som accentbitar vid blandning av metall. Bild: Schmidt Custom Floors

Fixtures och metallisk statuär lägger till blandat metalliskt utseende

Om du inte vill göra om ditt badrum, är det enkelt att få den här utseendet att lägga till en metallisk statuär på ditt badrum. Bilden ovan visar hur metalliska guldblad statyer lägger till kontrast till silversmältarmaturen i rummet. Du behöver inte heller känna sig begränsad till silver och guld; en kopparstaty kunde skapa en färgstark accent mot silveryarmaturer.

Metallikens skönhet är att alla typer kan gå ihop om du använder en lätt beröring, med en nyans att accentuera en mer dominerande nyans. Och att lägga till metallisk statuär är ett bra sätt att göra det. För att uppnå detta utseende utan att satsa på solid-guld-statyer, investera i en metallisk sprayfärg som tål fukt och spraya en mindre dyr staty eller accentdel.

Mörk smide stryker sig väl mot ljusa färgscheman. Bild: Studio K B

Mörka dörrhandtag och ljusarmaturer skapar kontrast

Ett sätt att kombinera blandade metall i badrummet är att kombinera mörkt och lätt. Mörka smidesjärnskåpshandtag kombinerar väl med en ljus silverfärgad färg som krom på kranen.

Men det som gör denna stil fungerar är organisationen: Kromen på kranarna dyker upp som en accent mot resten av smidesjärnens armaturer. De vita skåpen visar också de mörka dörrhandtagen.

Hur har du använt blandade metall i ditt badrum? Vi skulle gärna höra om det i kommentarerna.