Modern 4 Star Fletcher Hotel i Amsterdam av KOLENIK Eco Chic Design

Modern 4 Star Fletcher Hotel i Amsterdam av KOLENIK Eco Chic Design
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det nya fyra-stjärniga Fletcher Hotel i Amsterdam har fått ett unikt, hållbart inredning med KOLENIK eco chic design. Hotellet öppnade för allmänheten den 11 januari 2013. Den miljövänliga stilen står för naturliga, unika och ärliga material som samtidigt utmerker lyx och värme.

Det futuristiska hotellet har en takterrass på 19: e våningen för rökare. Nedanför är Sky Restaurant Pi, som erbjuder panoramautsikt 360 ° av staden Amsterdam. "En helt rund restaurang med öppet kök på höjden är spektakulärt och en välsignelse för Amsterdam", säger Chris Luken, ordförande för Fletcher Hotels. För restaurangens lounge integrerade Kolenik en av de största ljuskronorna i världen och väger in omkring 1500 kg: "drömmen". En fantastisk fyra meter hög och nio meter bred, den är upphängd ovanför baren i Sky Restaurant Pi.

Sky Lounge rymmer ett unikt prydnadsstycke, Whaletone, utformad i form av en val. Pianoet består helt av hållbara material (inga elfenbenstangenter) och en del av intäkterna från varje instrument som säljs går till valskyddsåtgärder. Byggnaden uppfyller alla moderna krav när det gäller hållbarhet och miljö. Det är därför hotellet har certifierats med högsta kännetecken för hållbarhet för företag inom fritidsbranschen: Green Key Gold. [Bilder och information som skickas via e-post av KOLENIK eco chic design]