Modern 6 sovrum Miami bostad designad av George Hernandez

Modern 6 sovrum Miami bostad designad av George Hernandez
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna imponerande byggnad är faktiskt en mycket inbjudande bostad. Det ligger i Miami, 6201 Chapman Field Drive och det finns för närvarande på marknaden för 3,495,000 dollar. Bostaden har 6 sovrum och 5 och en halv badrum fördelat på två nivåer. Byggnaden har en modern och ändå traditionell design.

Bostaden var skräddarsydd av arkitekt George Hernandez, vars speciella stil kan ses över fasaden och inredningen också. Bostaden har en stor planlösning avsedd för underhållande och familjeliv. Detta område har blått Vix kalksten och trägolv och det är ett mycket rymligt och elegant utrymme. Vardagsrummet och matsalen har kombinerats i ett enda utrymme.

MoreINSPIRATION
  • Modern 3-våning bostadsinredning
  • Modern 2-våning bostad i Mayfair till salu
  • Uppfriskande bostad utformad för ett par och deras 3 unga barn

Bostaden innehåller också 6 härliga sovrum. De har olika dimensioner och dekorer, men de är alla inbjudande och mysiga. Egenskapen inkluderar också vackra täckta verandor, ett garage och ett pensionat. Huset byggdes 2007. Det täcker ett område på 9.719 kvadratmeter och det sitter på en 37.897 kvadratfot. Det skulle göra en stor familj hemma för en familj med barn.

Den är rymlig, ljus, inbjudande och har en elegant och elegant inredning. Dessutom är platsen också mycket bekväm, både lugn och spektakulär. Om du är intresserad, se till att besöka den för att se alla dessa detaljer själv.