Modernt och färgstarkt bostadshus i London

Modernt och färgstarkt bostadshus i London
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

London är en av de vackraste städerna i världen och även om vädret kanske inte är så vänligt är bostaden väldigt inbjudande och ljusa. Ta till exempel denna slumpmässiga egendom. Det är en London-fastighet och har en modern, färgstark och mycket dynamisk inredning. Taket har olika höjder och väggarna är ibland vinklade på grund av huset. Men detta gör det här hemmet ännu mer intressant och unikt.

Väggarna är helt vita i de flesta rum, förutom det ljusa orange badrummet. Jag älskar spegeln där placerad intill badkaret. Det skapar intrycket av ett större utrymme och det är också en original och ganska intressant tillägg. Vad jag också tycker om hela huset är hur alla färger, texturer och material kombineras. Inredningen är mycket inbjudande och varm och färgerna är bara på rätt ställen.

MoreINSPIRATION
  • Ljust och färgstarkt parhus i London
  • Det färgglada Chevronhuset i västra London
  • En mycket färgrik och elegant lägenhet i London

Den levande / matsalen är rymlig och ljus, med glasskjutdörrar och träramar. Möblerna är vackert utvalda. Bord och stolar är vita och det är hyllorna. Bara sofforna är färgglada. Det är fortfarande tillräckligt för att dekorationen ska dyka upp. Denna fastighet är för närvarande för uthyrning. Det skulle vara ett mycket varmt och välkomnande familjehem, en modern semester och ett privat paradis. {Found on domusnova}