Modern och sofistikerad köksdesign av The Wills Company

Modern och sofistikerad köksdesign av The Wills Company
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Wills Company är ett design / build, remodeling och handymanföretag från Nashville, TN. De är väldigt passionerade om sina projekt och det ger dem framgång och tillfredsställelse, för att du trots allt alltid jobbar med nöje när det är något du gillar snarare än någonting du gör ur plikt.

Detta är ett projekt som de har arbetat tillsammans med Robin Patton från Patton Interiors. Projektet inkluderade att designa ett kök. Det måste vara modernt och inbjudande på samma gång. Som du tydligt kan se från bilderna har de definitivt lyckats ge kunden vad han ville ha. Det är ett modernt lantgårdstil kök med en mycket elegant och trevlig inredning.

MoreINSPIRATION
  • Moderna glasdörrar av italienska OTC-dörrar
  • Eleganta midcentury moderna kök interiördesign idéer
  • Tips för en modern köksdesign och 15 moderna köksdesignsidéer från Moben

Rummet är faktiskt ett kök och matsal. Träbordet är mycket vackert och det är också stolarna och bänken som omger den. Dessutom är den turkosa sektionen extremt vacker. Uppenbarligen är köket / matsalen mycket rymlig så att de hade gott om frihet och flexibilitet vid utformningen av den.

Fortfarande är jag säker på att de skulle ha gjort ett lika bra jobb med ett mindre utrymme också. Detta visar tydligt deras passion och engagemang de lägger på allt de gör. Det här köket är en modern skapelse, den typ av kök där människor också samlas för att chatta och spendera tid tillsammans, på så sätt ta bort något som ursprungligen tillhörde vardagsrummet. {found on houseofturuoise}