De många snygga formerna av den moderna Arc Floor Floor Lampen

De många snygga formerna av den moderna Arc Floor Floor Lampen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Bågformade golvlampor utgör en stor gren från totaliteten av mönster. De har stor popularitet tack vare deras mångsidighet och det stora antalet olika modeller och mönster att välja mellan. En ljusbågslampa kan passa perfekt i ett läshörn, men kan också se lika vackert bredvid vardagsrumssoffan eller på ett hemmakontor. Ta en titt på de snygga mönster som vi har lagt ihop och hitta den bästa för det utrymme du har i åtanke.

Folia är en slank och vacker golvlampa designad av Manuel Remeggio 2009. Dess design är inspirerad av växter och har en kaross kropp och ett hopfällbart rör av mjukt koppar. Detta garanterar en mjuk och känslig kurva som gör att den här välvda golvlampan ser snygg ut och är praktisk tack vare sin flexibla design som gör att användaren kan justera vinkeln där ljuset faller.

Den klassiska designen av Arc Floor Lampen kompletteras med subtila element som hinkar i ett mer modernt och iögonfallande utseende. Lampan har en asymmetrisk nyans och en lång och smidig kropp. Det är den typ av golvlampa som kan se vacker ut i många olika sammanhang som ovanför vardagsrumsbordet eller i hörnet av sovrummet.

Andra konstruktioner som London-golvlampan ger en retro touch till inredningen. Lampskärmen har en halv sfärisk form och kommer i tre olika färger. Den är tillverkad av aluminium och är fastsatt på en bas som kan vara gjord av förkromad eller förvävd mässing eller koppar. Skuggan kan vara svart, kittgrå eller gul. Lampans kropp var utformad på ett sådant sätt att skuggan hänger över den fasta metallen.

Herr Magoo är golvlampan som du vill ha för ditt moderna interiör för att ge det ett lugnt och ljust utseende. Lampan är designad av Mirco Crosatto och har ett skulpturalt och eteriskt utseende med en nyans som har en organisk form. Lampan har en dimmer och polyetenskuggan vilar på en vitbelagd metallram.

L002-lampans design är ganska intressant, även om det också är mycket enkelt. Detta är en lampa designad av Alberto Basaglia och Natalia Rota Nodari 2011. Den soliga basen har en elegant välvd kropp som gör att hela lampan kan se lite ut som en svan. Kroppen kan antingen vara vit eller svart medan skuggan finns i ett urval av fem färger.

Inte alla välvda golvlampor har bara känsliga kurvor. Några modeller som Dexter Arc golvlampa kombinerar dessa med rena linjer och raka vinklar för en intressant visuell kontrast. Som du kan se har lampan en fyrkantig bas som håller en teleskopisk kropp som bågar och blir tunnare mot toppen. Skuggan är ganska stor, jämfört med andra modeller och har en cirkulär form.

Även om den inte är lika stor som andra lampor, är Petite Arc-golvlampan imponerande på andra sätt. Dess design inspirerades av element som var specifika för 1960-talet och, på grund av dess reducerade dimensioner, är mycket mångsidig och perfekt för små rum. Lampan har en metallbas och en kropp och en matchande nyans som roterar sida mot sida. Använd den för att belysa soffor, bord och läs hörn utan att offra mycket golvyta.

Big Bow golvlampan var utformad för att se romantisk ut och se lätt och frisk. Detta gör det till ett vackert tillskott till stora vardagsrum och matsalar. Lampan har en marmorbas som ger den en solid men också elegant utseende. Lampskärmen har en cirkulär form och en slät och blank yta. Detta är den vita versionen.

Ljus, å andra sidan, definierar inte heller Woobia trägolvslampan. Det här är en lampa med mycket karaktär. Trots sin robusta design, var den konstruerad för att vara mobil vilket gör den mycket mer mångsidig än förväntat. De unika egenskaperna hos sin design gör att den kan ingå i lounger, vardagsrum, sovrum och mycket annat utrymme, inklusive hemmakontor. Lampan är nästan helt tillverkad av trä med några stålelement.

MoreINSPIRATION
  • Mjuk och elegant Tae golvlampa
  • Winter Lamp Collection Designad av Bleu Nature
  • Moderna Arched Floor Lampor som verkligen står upp

Den futuristiska designen av Astra Arc golvlampan är skapandet av Piero De Longhi för Cattelan Italia. Lampan har en metallbas och kropp och en vit polyetenskugga. Basen och det välvda röret är gjorda av förkromat stål. Lampan var utformad för att erbjuda diffust ljus och att se snygg och futuristisk, blir idealisk för moderna och moderna interiörer.

Även om det finns så många olika mönster att välja mellan för golvlampor, är få av dem faktiskt justerbara och flexibla. Ett bra exempel på dessa egenskaper är L1007-lampan som erbjuds av Hind Rabii. Lampans kropp är gjord av trä och stål och flera olika nyanser är tillgängliga. Detta gör det möjligt för varje lampa att integreras snyggt i sammanhanget och matchar omgivningen.

Nest är en mycket intressant golvlampa. Den designades av Onch studio! och har en polerad rostfritt stål bas och stam. Den intressanta delen är emellertid det faktum att stammen är täckt av nautiska rep som är vävda runt den. Lampskärmen har också ett rep mysigt. Dessa ovanliga designdetaljer gör att lampan sticker ut, vilket ger en avslappnad och varm utseende, perfekt för utrymmen som sovrum eller vardagsrum.

Cirkelampan är designad av Monica Forster 2010 och är ett mångsidigt tillbehör för sofistikerade interiörer med moderna och moderna dekorationer. Lampan var utformad för konversationsområden, arbetsutrymmen och loungeområden i allmänhet.Dess design är elegant och sofistikerad och kan passa både privata utrymmen och allmänna utrymmen. Lampskärmen har en intressant form, lite lik en vintagehatt. Basen och bågen är tillverkade av stål medan skuggan är gjord av aluminium.

Stora eller överdimensionerade golvlampor föredras ofta i öppna golvlampor, vardagsrum eller på terrasser. Ett bra alternativ är att det här fallet skulle vara Gingerbåglampan tillverkad av Lucente. Den har en bas och stammen av metall och en tyg lampaskärm. Färgerna som finns tillgängliga för skuggan inkluderar elfenben, röd och svart. Basen är snygg och har en platt cirkulär form som är utformad för att se oklanderlig och inkommande så lite som möjligt.

Det är lätt att titta på denna lampa som mer än en enkel golvlampa. Dess design är inte bara elegant men också iögonfallande, vilket gör att lampan kan se ut som en modern skulptur. Det här är Atomic bågens golvlampa. Den har en matt svart nyans och en nickelpläterad bas med en krökt kontur för att betona den ovanliga formen och vinkeln. Designen är en vacker lek av proportioner och former.

Titta på Gumball Arc golvlampan, det är omöjligt att inte märka sitt nyfikna utseende. Att se en välvd golvlampa med en nyans så liten som den här är lite ovanlig. Vidare imponerar lampan också med enkelheten i sin design. Den har en studie men liten och snygg bas och ett steg och nyans i metall, med en elegant guldfinish.

Meryl Arc golvlampan är ett vackert tillbehör utformat för moderna och moderna interiörer. Den har en marmorbas som en annan elegant bit vi har tittat på tidigare men den intressanta delen om den här designen är lampskärmen. Den har en tvåstegsstruktur och är täckt med vit bomullsmix. Det koordinerar vackert med den satin nickel-färdiga välvda stammen.

En annan mycket vacker välvd lampa är middagen. Dess design är enkel, elegant och modern, med ett spel av former och en kontrast av tunga och lätta element. Basen är ett solidt marmorblock och ramen är perfekt böjd och håller en lampskärm av nickelmålat stål och elfenbenstyg. Marmorbasen kan antingen vara vit eller svart beroende på inställningarna.

Inte alla golvlampor syftar till en lätt och delikat utseende. Några, som Outsider, imponerar med sin solida och tunga design. Denna lampa är definitivt imponerande. Den var konstruerad för både inomhus och utomhusbruk och är en robust bit med en snygg piedestal och en välvd ram gjord av pulverlackerat stål. Skuggan är gjord av gjuten aluminium. Basen kan fästas på golvet för ökad stabilitet.