Moderna fåtöljer som lägger överflöd i ditt hem

Moderna fåtöljer som lägger överflöd i ditt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att välja rätt fåtöljer för ditt hem kan ha en mycket större inverkan på den övergripande designen än du tror. Det är viktigt att söka en allt-i-ett-design, en som uppfyller alla nödvändiga krav. En bra fåtölj måste vara bekväm, ha en intressant design, vara gjord av högkvalitativa material och att också lägga till ett streck färg till din inredning.

Armada.

Armada High Fåtölj designades av Zoran Jedrejcic och är en del definierad av minimalism och ljushet. Det skulpturala utseendet ges av välutvalda material: stål till ram och läder för sätet. Stolen kommer också i en version med en pälsstol och den har ett magnetsystem som gör att användaren kan ansluta olika typer av kuddar eller prylar till själva möblerna.

Anemon.

Det är lätt att gissa var inspirationen till Anemone fåtölj kom ifrån. Även om stycket är robust, har det en mycket graciös look. Stolen skapades av Giancarlo Zema som kom fram med den livfulla och färgglada designen och en rad nyanser inspirerade av naturen.

Armin.

Armin är en annan fantastisk stol med en otroligt bekväm och mysig design, gjord av en tysk formgivare Dorothee Mainka. Klädseln är mjuk och trevlig av filt. Vävningen gömmer metallramen och ger stolen ett mycket inbjudande utseende. På grund av formen är det också en mycket mångsidig möbel som du kan använda när du vill koppla av, titta på en film eller någonsin ta en tupplur.

Orm.

Formgiven av Roberto Lazzeroni, Snake stol har ett mycket igenkännligt och exklusivt utseende. Dess enkelhet och mångsidighet gör att du kan matcha den med olika slags miljöer och dekorer. Ta det in på ditt kontor, placera det i vardagsrummet eller i ditt sovrums hörn. Det kommer att se fantastiskt varje gång.

Derby.

MoreINSPIRATION
  • Comfy Bubbly fåtölj av Roberto Sartorio
  • Svart Le Corbusier Stolstol
  • Bekväma fåtöljer

Den här svängbara fåtöljen från Bergere var designad av Noe Duchaufour-Lawrence och har en stålbas och en styv polyuretan-extern kropp täckt med kohud. Det har också ett avtagbart lock tillverkat av antingen tyg eller läder. Eftersom det svänger är stolen utmärkt för både kontor och eleganta vardagsrum.

Ami.

Möt Ami, en snygg fåtölj, en del av en större kollektion designad av Francesco Rota. Den har en struktur i rostfritt stål och bas med satinfärg och ett fast säte av expanderad polyuretan med elastiska bälten. Sittkudden och locket är avtagbara. Finns i ett fåtal med färger, kan du para stolen med ditt val av kuddar för intressanta kontraster.

Indigo Fåtölj.

Indigo Fåtölj designad av Leonardo Dainelli är en enkel möbel med fina strukturerade ben, bekväma, avtagbara kuddar och en design som gör det tilltalande från alla vinklar. De eleganta läderremmarna som stöder ryggstödet är detaljerna som gör denna stol unik.

Kvarts.

Quartzfåtöljet av Davide Barzaghi och CTRLZAK har en geometrisk design inspirerad av naturen, en träram bestående av sexkantiga och femkantiga strukturer, där de enskilda elementen som formar sittplats och ryggstöd passar perfekt. De är täckta med ekologiska tyger i olika färger.

Creus.

Även om det finns ett opretentiellt utseende, är Creus fåtölj av Riva en mycket intressant möbel. Den är gjord av ett enda massivt trä och det är en mycket bekväm stol. Det har också en rustik appell och de synliga sprickorna och kornen gör varje del unik. Lädersäten finns i olika färger.

Samoa.

Samoa är en elegant och modern fåtölj designad av Mario Ferrarini. Den har en inre metallram som är täckt av formhållande polyuretanskum med differentierad densitet för att vara så bekväm som möjligt. Skyddet är ej avtagbart och tillgängligt i tyg eller läder.