Modernt badrumsdesign ger stor återkomst i komfort och skönhet

Modernt badrumsdesign ger stor återkomst i komfort och skönhet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Badrum renoveringar är otvivelaktigt en av de få hem förbättringar som kommer att se en bra avkastning när det är dags för återförsäljning. Vissa trender kommer och går, men ren, modern badrumsinredning är här för att stanna. Om du inte har råd med ett komplett badrum gör du om att bygga upp några av de senaste innovationerna i armaturer eller plattor kan uppgradera ett daterat badrum till en mer funktionell och modern inredning.

Djupa, fristående badkar är vägen att gå och erbjuder lika många funktioner som de gamla bubbelbadkarmen, men med mer stil och designintresse. Eftersom vattnet är plumbed separat kan det finnas fler alternativ för badkarplacering i modern badrumsinredning.

Med ett stort fotavtryck och en slät keramisk yta är detta handfat typiskt för modernt badrumsinredning.

Om du vill ha lite mer bling på ditt badrum finns det Oro Collection från Teuco, vilket visar de framsteg som görs av nya material som Duralight®.

Vem säger att ditt badkar måste vara alla vita? För detta som föredrar lite mer färg i sin moderna badrumsinredning, är detta Teuco badkar ett färgutdrag.

Ännu djupt och inbjudande, det här rektangulära badet från Wetstyle har en komfort ryggstöd och två typer av brickor för att hålla några badbehov.

Att byta till ett naturligt material som trä behöver inte betyda ett mindre lyxigt badkar. Denna högpolerade trämodell ger tillräckligt med värme till modern badrumsinredning medan du fortfarande känner dig frisk.

KHIS, som gör handgjorda träkarkar som den här, tror på "det naturliga flödet av tid och erfarenhet." Färgen är mörkbrun, nästan svart, tack vare den termiska processen som värmer veden till 215 ° C. Detta gör träet extra vattenbeständigt och hållbart. KHIS-badkar har också miljövänlig efterbehandling, antingen med naturlig linolja eller varmt vax.

Flaminia skapar moderna badkar som den här på displayen i Miami Design District Showroom i Poltron Frau Group. Flaminia, ett italienskt företag grundat 1954 när en keramikarbetares strejk ledde 23 unga arbetare att etablera sitt eget företag.

Lanserades tidigt 2015, Cape Cod av Philippe Starck är en annan vacker linje av badrumsarmaturer och inredning som erbjuder en mängd olika designalternativ.

L-Cube badrumsmöbler från Duravit kan kombineras med någon av armaturerna. Här ställs de med Cape Cod-linjen. Alla bitar är utformade för att fungera utan hårdvara, vilket kan störa en snygg estetik och inkluderar en mjukstäng mekanism.

Väggmonterade fåfängligheter, som den ovanstående av La Cava, blir alltmer populära. Den här typen av moderna badrummet gör att golvet är klart och enkelt att rengöra, samtidigt som det ger gott om förvaringsutrymme.

Modern badrumsinredning behöver inte innebära skarpa hörn, krom och en vit palett. Denna uppdaterade badrumsstil innehåller element med en mer traditionell känsla. Den moderna kanten förstärks av röd tegelsten och mörkt trä - kombinerat med kanten på en modern glasdusch.

Förutom många stilar av väggmonterade fåfängor, ser modern badrumsinredning mer stora handfat i stället för dubbla handfat. Med skåp monterat på väggen, finns det ingen rädsla för att vrida träet i ditt badrumsinredning om vattnet slösar på golvet.

Om din smak rinner mer mot ett avrundat handfat, meddelar denna stil fortfarande bra med en snygg, väggmonterad fåfänga. Kombinera mjukare detaljer med ett modernt badrum fåfänga gör stilen mångsidig.

Även om ett dramatiskt centralt sett modernt handfat är visuellt tilltalande kan dubbla fåfängelser vara viktiga för familjer på språng. Att ha två, mindre separata moderna fåfängligheter med sänkor är ett funktionellt men ändå modernt alternativ.

MoreINSPIRATION
  • 10 moderna tvättställsdesigner för att spruce upp ditt badrum
  • Snygga sätt att dekorera med moderna badrummet
  • Unik Glamour Handfat från Lasaidea

L-kuben av Philippe Starck är en perfekt bas för badrum med dubbla eller enkelsängar. Alla bitar är utformade för att fungera utan hårdvara - vilket kan störa en snygg estetik - och inkluderar en mjukstängningsmekanism.

Många moderna väggmonterade fåfänger saknar lagringsutrymmet som är typiskt för traditionella stilar med skåp eller lådor underifrån. Det finns en mängd olika alternativ för att lägga till förvaring till modernt badrumsinredning, från Starcks L-Cube till ovanstående design ovan.

Betong har använts i köksarmaturer för en tid och fansen ser gärna på att den gör det, sätter sig in i modern badrumsinredning. UK-baserad tillverkare Kast använder toner och precisionsblandningar av tillsatser för att skapa ett brett spektrum av ytbehandlingar för sina betongprodukter.

Skål nr 1 i Kreeos Nabhi-samling är en fantastisk, organiskt formad tvättställ som påminner om en stor snäckskal. Antingen på en enda fåfänga eller som en del av ett par, avbildat här, är det ett dramatiskt och funktionellt uttalande för ett modernt badrum.

Det här nya tvättstället från KolpaSan är fantastiskt. Den rika skålen och den tunna profilen är visuellt olika från de flesta bassängerna.

Även om den har en asiatisk design sensibilitet, skulle denna tvättställ design mäta med någon badrum stil.

Detta frittstående handfat är tillverkade av samma material som kakelväggen.

Ännu ett annat exempel på modern badrumsinredning med en retro känsla. De försvunna benen och kurvorna av fåfänga låter en mjukare känsla på stycket.Det skulle dock vara bra med ett modernt badkar eller andra reservdelar.

ME från Philippe Starck tvättställ, presenterad av Duravit, finns i olika storlekar för att passa alla badrumsinställningar.

Rimless toaletter och snygga, lätta att rengöra handfat är bara några av funktionerna i ME av Philippe Starck.

Det kan se ut som en annan minimalistisk tvättställ, men den väggmonterade kranen ger en annan dimension till rummet.

Snygga piedestal sänkor accentueras av det spektakulära metallvattenverk som hänger från taket.

Ingångsduschar och duschrum kan införlivas i moderna badrum. Den här har en grön vägg och två brett placerade duschkablar för att rymma flera personer.

För dem som har rummet och budgeten, kan fristående bastu rum installeras i alla hem. I stället för en rustik känsla, har dessa modeller ett snyggt utseende som lätt skulle kunna mäta med någon modern heminredning.

Med modern badrumsinredning är din fantasi - och din budget - de enda gränserna. Innovationer i badarmaturer och möbler utvecklar de bekvämligheter och designelement som du kan inkludera i ditt badrum. Det är nu ännu lättare att reflektera din livsstil och din föredragna designestetik i badrumsinredning.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: