16 korgar, flaskor och annat vackert badrumsförvaring

16 korgar, flaskor och annat vackert badrumsförvaring
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Badrum är en av de utrymmen i huset där lagring är absolut nödvändigt. Tillsammans med handdukar och tvättdukar har du Q-tips och bomullskulor och tvål och lotioner. Och om du är en tjej, låt oss inte ens tänka på alla hårprodukterna. Med alla de saker som behöver ett ställe att vila, kan det vara frestande att gå till närmaste dollarbutik och fylla på vanliga plastkartonger och behållare. Jag talar från erfarenhet. Men du kommer att tacka dig själv på vägen om du spenderar lite på ett vackert badrumsförråd som du kommer att vara stolt över att visa, istället för att gömma sig. Ta en titt på dessa 16 korgar, flaskor och annat förråd som gör ditt badrum rätt.

Dessa blå squish behållare kommer att se fantastiska utöver din handfat eller till och med på toaletten. De är perfekta för små badrum och färgerna kommer att ge några av de pop du behöver. (via CB2)

Trådkorgar? Jag är över det där. Oavsett om du får dem i guld, silver eller koppar som den här är trådkorgar ett elegant sätt att lagra dina extra handdukar och även toalettpapper. Du vill inte trycka dessa på baksidan av skåpet. (via Urban Outfitters)

Jag kan eller kanske inte swooning över denna blå keramiska skinka maträtt. Istället för att sätta dina ringar och halsband och örhängen på bänkskivan medan du duschar, behåll dem säkra i den här lilla blå lådan som kommer att se ut och krossa även när den är tom. (via H & M)

Om du kan sätta en uppsättning vinglar på väggen, varför skulle du inte? Stoppa fretting över din piedestalsvamp utan diskutrymme och stash dina tandborstar på den här behändiga hållaren. Du kan även använda den för att hänga tvättdukar eller en handduk. (via Urban Outfitters)

Tvätt på golvet är ett av de snabbaste sätten att smutsa upp på badrummet. En dukhäftning som detta kommer att hålla kläder och handdukar dolda från sikte samtidigt som det kommer en industriell touch till rummet. (via West Elm)

Medan vit ser rent och städat ut, kan det vara tråkigt att täcka ditt badrum helt i den bleka nyansen. Dessa nautiska behållare kommer att behålla den vita koden samtidigt som du ger dig en nautisk stil med de små djuren ovanpå. (via West Elm)

Hur bedårande är dessa hushållssaker? De lovar att de inte kommer att springa iväg medan du håller dina favoritbitar. Du kan bara få en för ditt sovrum också. (via antropologi)

MoreINSPIRATION
  • Handdukar Förvaring - 24 idéer för att spruce upp ditt badrum
  • 10 sätt att kreativt lägga till förvaring till ditt badrum
  • DIY Badrumshyllor för att öka din lagringsutrymme

Flaskor är bra för att hålla så många badrumsbehov, speciellt när de är vackra saker som badsalt och bubbelbad. Fasetterade flaskor som dessa kommer att hålla innehållet säkert från fukt med sina skruv-lock och fortfarande se underbart. (via H & M)

Eucalyptus lådor som detta kommer säkert att matcha i alla badrum. Veden kommer att ge en varm ton till din kalla kakel och hålla orden välorganiserad. Dessa skulle vara perfekta för ett handfat med öppna hyllor nedanför. (via CB2)

Det är alltid trevligt att lägga till en liten rent dekorativ förvaring till ett rum. En pyramidlådan så här kommer att vara ett vackert tillskott till en badrumshylla eller bricka. (via Urban Outfitters)

Denna kvicksilver kapseln kommer att vara användbar för både dekoration och lagring! Du kan fylla den med bomullsbollar och du kommer att le dig själv på den glänsande ytan varje gång du öppnar den. (via Urban Outfitters)

Jag var tvungen att ta med en enda pricketträtt. För valet teman badrum, kommer du att älska denna whale saga maträtt. Den här kommer även att hjälpa till att separera dina halsband, snarare än att få dem att knäppas i en knut. (via West Elm)

Även sminkborstar förtjänar en plats att ringa hem och det här träblocket är definitivt i drift. Faktum är att det skulle vara ett enkelt köp, det skulle också många enkla DIY! Tänk dig själv utmanad. (via antropologi)

Jag kan föreställa dessa pastellkrukor i en bachelorette-badrum bredvid hennes glänsande guldhvala saga skål. Färgerna kommer att lägga ett mjukt leende på ditt badrum medan träskivorna håller dem moderna. (via Urban Outfitters)

Dessa behållare är fantastiska på grund av olika storlekar! Du har en stor som kan användas för extra handdukar eller till och med en papperskorg och brickorna sitter vackert på din bänkskiva. Det är för bra en uppsättning att motstå. (via CB2)

Apothecary burkar är ett klassiskt badrum förvaringsplocka. Dessa är den staplade versionen som kan öppna en helt ny värld för dem med små badrum. (via West Elm)