Moderna Badrum Badrumsmöbler och tillbehör som kompletterar dem

Moderna Badrum Badrumsmöbler och tillbehör som kompletterar dem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns mer än ett sätt att få ett badrum att se snyggt ut och några av alternativen vrider sig om fåfänga. Badrummet fåfänga är en viktig del av detta rums inredning och atmosfär och dess design kan påverka måttets funktionalitet på många sätt. Utformningen av fåfänga är självklart viktigt men ibland kan tillbehören påverka utrymmet lika mycket. Låt oss ta en titt på några specifika exempel.

Vi älskar definitivt denna fåfänga, särskilt dess enkelhet och rena och enkla linjer. All denna enkelhet skulle dock se blid ut utan den här svala kranen och geodehandtag som följer med den. Vi pratar om Isla Gooseneck-tvättstället. Det är tidlöst och enkelt men det har också gott om tecken. Du kan få den i två versioner: med brännmärkt mässing eller förbränd nickelfinish.

Materia Multicolor är en samling eleganta badrumsmöbler, inklusive fåfängligheter och skåp. De lägger tonvikten på träets vackra och naturliga konsistens, liksom på de olika färgnyanser som definierar den. De flesta delar har en kombination av färger i sina mönster och alla präglas av enkla och rena linjer och en mycket mångsidig look som gör att de kan se chic i många olika inställningar.

Det här skulpturala badrummet är faktiskt ett konsolbord. Det heter Diva och det har en struktur tillverkad av metallstavar som försiktigt svetsas för hand, vilket ger stycket ett lätt och mycket konstnärligt utseende. Toppen är gjord av teak trä. När den används som en toalettfåtölj, kommer konsolen med hål för handfat och kran. Designens geometri är invecklad och iögonfallande och det gör denna snygga fåfänga ganska speciell.

MoreINSPIRATION
  • Vackra Papillion Badrum Vanity Tillbehör
  • Dubbel och enkel klassisk badrumspanna
  • Chic New Yorker Badrum fåfänga

Detta är Zen Console, en enkel men väldigt charmig möbel som är idealisk för moderna badrum som syftar till en elegant, spa-liknande atmosfär och inredning. Enheten är gjord av teak trä och stor en stor förvaringshylla längst ner för saker som handdukar och toalettartiklar, medan toppen är något krökt i ändarna, vilket ger fåfänga detta lekfulla utseende. Det finns fyra krokar på sidorna som kan användas för hängande handdukar.

Diskbänken / tvättstället är lika mycket som den fåfänga den sitter på eller som förvaringsskåp som åtföljer dem. Det finns många detaljer som kan påverka en design. Till exempel kan sinkens färg ha en inverkan på hela rummet. Dess storlek och form spelar också roll och då finns det också fåfänga och tillbehörs tillbehör. Du hittar några intressanta alternativ på Ceramica Flaminia.

Glöm trä och alla vanliga material som badrumsfängligheter är gjorda av och försök att bilda något helt annat, något som ger en nära koppling till naturen: sten. Mer exakt, vi pratar om Piasentina sten som kommer från en liten region i Alperna. Det är sällsynt och det är vackert. Se hur vacker en fåfänga som gjorts av detta material ser ut.

I slutet av dagen är det viktigt att ta ett steg tillbaka och titta på den stora bilden. Se hur allting kommer ihop, hur fåfänga interagerar med diskbänken och med bakplattan och uppmärksamma de egenskaper som definierar var och en av dessa element och sättet på vilket de kompletterar varandra. Casabath erbjuder en serie underbara alternativ för alla dessa element.

Du kan också hitta en massa magnifika badrumsrenoveringsdesigner och underbara tillbehör i de samlingar som erbjuds av Hafro Geromin. Med över 60 års erfarenhet förstår företaget badrum på ett unikt sätt och kan dela denna fantastiska upplevelse med oss ​​genom att anpassa alla viktiga element som passar våra moderna hem.