15 moderna kuponger med olika och mångsidiga mönster

15 moderna kuponger med olika och mångsidiga mönster
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Termerna soffa och soffa är i grunden synonymer dessa dagar eftersom de ofta används omväxlande. Även om var och en har sina egna definierande egenskaper, kan få få veta verkligen skillnaden mellan en soffa och en soffa. I slutet av dagen, kalla det men du vill, det viktiga är att du känner dig bekväm på det och att det ser bra ut i ditt hem. Idag ska vi undersöka några moderna soffor för att bättre förstå termen.

Reversi'14 kanske inte ser väldigt djärvt eller iögonfallande, men det är definitivt den typ av soffa du vill ha i ditt vardagsrum. Den har en ryggstöd som kan sitta i tre olika lägen och ett högre stöd för axlarna för maximal komfort.

Casual och enkel, Santa Monica från Poliform är en mycket bekväm soffa med en informell och elegant karaktär. Det är en soffa som kan se bra ut i en mängd olika sammanhang och både i små och stora vardagsrum.

Serie_50W-soffan har en design inspirerad av 1950-talet, en tre-sits med en träram täckt med icke-deformerande, expanderad polyuretan och färdig med polyesterfiber. Den kan vara stoppad i antingen tyg eller läder och det har ett något formellt utseende med sina rena linjer och skarpa former.

2002-soffan av Christian Werner verkar inte utmärka sig i komfort men det ser definitivt ut. Det har en luftig bentwoodram som slingrar runt en sittkudde som vilar direkt på golvet. Ryggstödet är lös och kan flyttas efter önskemål.

Kanahana är en två-sits soffa av Ditre Italia. Dess design är enkel och avslappnad men den har också en ledtråd av formalitet som ges av färgen och ramen. De tjocka sätena, ryggstöd och armstöds kuddar gör den här delen väldigt bekväm.

Edward soffan från Carlo Colombo har definitivt en stark närvaro med rostfritt stålram och läderklädsel. Det ingår i en möbelsamling som även innehåller matchande fåtöljer. Designen är elegant och på ett sätt som påminner om traditionella möbler men också med en modern twist.

Detta är Urban, en modulär soffa / soffa med en enkel och elegant design. Den har rena och enkla linjer och en övergripande samtida charm infunderad med klassisk skönhet. Det ingår i en mångsidig samling som innehåller modulära enheter med och utan armstöd som kan kombineras på olika sätt.

MoreINSPIRATION
  • 2 kreativt utformade moderna kuponger
  • Bekväm och färgstark soffa designad av Josef Frank
  • IN-OZ modern bäddsoffa

Terry Dwan utformade Patimos divan. Finns i olika storlekar, det kan också skräddarsys för att passa perfekt i ett avgränsat utrymme. Den har träblock som kan ställas in mellan lädersäten, men som också kan flankera dem för en mer sammanhängande struktur.

Denna tre-sits soffa är en underbar representation av äktenskapet mellan elegans och komfort. Den heter gentleman och designades av Carlo Colombo. Den har ett ytterhölje som kan tas bort, vilket gör underhållet enkelt.

Cosmo-soffan från The Novelties-samlingen är den perfekta möbler för djärva, moderna interiörer. Det är ett nytt stänk av färg i en enkel och elegant form. Soffan kommer i en mängd starka och utsökta färger som en kombination av nyanser av turkos, svart och rött.

Många moderna soffor har flytande organiska former. Brandy av Pier Vittorio Prevedello är ett vackert exempel. Det är en mångsidig möbel som designades för att smidigt blandas i moderna dekorationer. Stycket kan enkelt omvandlas till en säng vid behov.

Fellow soffan har en härlig avslappnad look. Dess design fokuserar på komfort och mångsidighet, vilket gör det till ett mycket bra alternativ för många moderna vardagsrum. Den har mysiga accentkuddar i olika former, storlekar och färger, alla kombinerade för att bilda en organisk komposition.

Designad av Kees Marcelis, såg Arch soffan / soffan med sin minimalistiska design. Den är formad som ett solidt block och armstöden är snedställda något inåt och bildar en subtil båge. Det är en hållbar bit med en enkel och bekväm design.

Wabi-soffan var avsedd för utomhusbruk. Det beskrivs faktiskt som en trädgårdssoffa och det ingår i en samling som också inkluderar fåtöljer och en gräsmatta. Den har en struktur tillverkad av sassafras trä som behandlas mot fläckar och vatten och en rostfri sätesram.

Hoop är också en härlig trädgårdssoffa. Den var designad av Arik Levy och den har en rörformad metallstruktur med en geometrisk patten av hoops som sammanfogar och skär med att skapa en intressant visuell illusion förstärkt av det naturliga ljuset. Delen var avsedd för både inomhus och utomhusbruk.