Modern critter Cat Scratcher

Modern critter Cat Scratcher
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du har en katt så är du väl välinformerad om sina vanor. Katter är underbara varelser som mestadels gillar att sova, att koka, att äta och att spinna. Men det finns också en annan egenskap som folk ofta glömmer. Det är deras skrapa vana. De förstör alltid möbler och mattor med sina skarpa klor.

Så om du vill undvika allt det, om det inte redan är för sent, kan du köpa en scratcher som liknar den här. Det hjälper din katt att fortsätta göra det som passar bäst, samtidigt som du får en paus i din soffa eller fåtölj. Självklart finns det också risken för att din katt inte gillar scratcher och all insats kommer att vara förgäves.

Men den här speciella katten scratcher från Modern critter skapades speciellt för denna typ av situationer. Det liknar kattens favoritplatser, som soffans matta. Den har en krökt form och ett mönster som liknar en matta. Det ser väldigt attraktivt ut. Om jag var en katt skulle jag troligen vilja plantera mina klor i den skrapan. Katter gillar att vara i centrum för uppmärksamhet så att du vill placera den här scratchen någonstans i sikte och inte dold eftersom katten brukar vilja skrapa saker när någon ser bara för att göra dig arg.