Modern gårdshus i Nederländerna

Modern gårdshus i Nederländerna
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag tycker att den mest utmanande uppgiften när det gäller arkitektur är att omvandla obebodliga platser till verkliga lyxiga hus. Ibland är det svårare att renovera än att bygga från grunden eftersom vissa platser är ovänliga för mänskligt boende. Låt oss ta till exempel en gård. Det verkar som att praktiken slår teorin på eftersom nästa hus är ett riktigt mästerverk och ett utmärkt exempel för att visa att några begåvade designers kan förvandla utrymme i en lyxig levande.

Det nya huset ligger i Oud-Empel, Nederländerna och de yttre linjerna och formen är utformade med respekt för gården tematiska. Detta uttalande är dock en liten överdrift eftersom husets fasad, med sina glasväggar, inte har något gemensamt med ett djurskydd. Byggnaden har två delar. Den första är en öppnad utsikt, med glasfasader och samlar vardagsrummet och köket. Den andra är mer privat och skyddar sovrummet och badrummet.

MoreINSPIRATION
  • Modernt hus i Nederländerna är det klassiska drömhemmet
  • H-huset i Maastricht, Nederländerna
  • Den moderna villaen Veth i Hattem, Nederländerna

Den stora interiören ger känslan av öppna utrymmen tack vare de höga taken. Huset är modernt och elegant möbler och designat med de bästa materialen och inredningsprodukterna. För att bevara också lite av den rustika aspekten, har huset några panelväggar och stora skorstenar. Köket är utrustat med modern modern teknik. Det är otroligt om det här huset är hur arkitekterna från Hilberink Bosch Architects lyckades kombinera den samtidiga aspekten med de historiska element som de noggrant bevarade. {Hittas på archdaily och bilder av René de Wit}.