Moderna möbler för katter och hundar med stil och panache

Moderna möbler för katter och hundar med stil och panache
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En hund är en bra vän, en bro som alltid finns där när du behöver honom medan en katt är en snygg och söt liten sak som vet att du inte kan motstå sin charm och tvekar inte att njuta av situationen. De är så olika och ändå är de båda så älskvärda att allt du vill göra är att göra dem till en del av familjen. Det betyder att de får egna möbler, leksaker och tillbehör. Eftersom katter tenderar att vara mer noga och picky när det gäller det, trodde vi att du kanske skulle ha lite hjälp så vi gjorde av urval av moderna kattmöbler som både du och dina kattvänner kan njuta av och vi har också lagt till några snygga mönster som hundar skulle hitta cool också.

Katter gillar att klättra på saker, att skrapa saker för att skärpa sina klor utan också att slappna av och knyta ... mycket. Denna Trixie-uppsättning erbjuder lite av allt. Den har en mysig liten hängmatta som du kan hänga på en vägg, en stängd modul med en liten ingång som är perfekt för att spela dölja eller nappa och en reppinne. Du kan hämta det från Amazon.

Feline Cloud är en vägghylla utformad speciellt med katter i åtanke. Den har två plattformar med mjuka magnetplattor på dem och den är gjord av pulverlackerat stål. Plattformarna ser lite ut som moln, därav namnet. De ger katter med en bekväm yta att sitta på och de kan installeras var som helst på en vägg. Katter tycker oftast om att hitta en hög utsiktspunkt och observera allt som händer i rummet därifrån.

Är inte dessa hyllor söta? Vi älskar kattens silhuetter. De kommer i uppsättningar av tre och de ger en uppfattning om hur en katt kan njuta av att sitta på dem. Du kan installera dem ovanför vardagsrummet eller kring TV: n, i områden där katter brukar vilja klättra på möbler. Naturligtvis behöver du inte vara en kattägare för att ha dessa hyllor i ditt hem, även om de inte skulle ge mycket mening annars. Finns på Amazon.

Listan fortsätter med Katris, en uppsättning modulblock som kan ordnas och kombineras på många olika sätt och konfigurationer för att skapa alla slags saker som en bokhylla, en kattskrapa, ett soffbord eller ett kattträd. Det är något som både du och din katt kan njuta av och dela. Trots allt är husdjur en del av familjen. Satsen innehåller 5 moduler som kan fästas med clips.

Även om de gillar att sova mycket, är katter också lekfulla varelser som tycker om att dölja och söka spel och vilja utforska nya utrymmen, lukta nya saker och ibland till och med skapa nya vänner. Med detta sagt tror vi att den här labyrinten definitivt skulle göra dem nyfiken. Det är inte bara kul men också pedagogiskt, undervisning katter hur man hittar sig i en labyrint.

Katter behöver en yta som de kan klia på. Det är i sin natur att skärpa sina klor och det är ditt ansvar att låta dem göra det. Med andra ord, klandra inte din katt för att förstöra din soffa om du inte kan erbjuda ett alternativ. 4claws-skrapposten kan bara göra tricket. Det är lång vilket gör det bekvämt och det är lätt att installera plus det är 100% återvinningsbart.

Katter är notoriska för att ignorera de vackra lekplatserna och mysiga sängar som vi får dem och för att föredra kartonglådorna som de kommer in. Det gör det svårt att hitta möbler och leksaker som katter faktiskt vill använda. Vi tycker att Vesper-uppsättningen har en bra chans att klara provet. Det har några element som katter har visat sig njuta av, som ett stort reppost, kuber för att gömma sig i, mjuka kuddar att sova på och en abborre på toppen där katten kan hålla koll på allt.

En annan sak som katter älskar att göra är att sitta på vindrutan och titta ut. De verkar tycka om att titta på fåglarna, bilarna och rörelsen av löven på träd. Det låter faktiskt som en väldigt lugn och avkopplande aktivitet och du kan göra det ännu roligare genom att få din katt en av dessa kattungehängmattor som monteras i fönstret med sugkoppar.

Skönheten hos modulära mönster är att de tillåter olika olika omvandlingar att göras och mycket utrymme att rädda. När det gäller katter och deras möbler och tillbehör, är alla idéer välkomna eftersom det inte finns så många alternativ i alla fall. Lynks-modulerna är ganska intressanta i den meningen. Det kulaste med dem är att de har utbytbara kuddar vilket betyder att de är mycket slitstarka. Utöver det kan de två elementen ordnas i många olika konfigurationer.

Vad gör en scratcher bra? Tja, några saker faktiskt. Först av allt måste katten älska det och det beställer sig för att hända att scratchen behöver locka katten på något sätt. Dess storlek, form eller placering kan påverka det och det gör inte ont för att använda någon kattungen också. För det andra måste du också tycka om det. De flesta repor ser inte riktigt bra ut. Faktum är att de kan vara ganska oattraktiva och de passar inte exakt i någon heminredning. På så sätt är PetFusion ett undantag. Det ser bra ut och det är också älskat ur kattens synvinkel.

En annan sak som katter älskar är ett mysigt litet hål att krypa och gömma sig i. Det är därför de älskar papplåda så mycket men lådorna är oestetiska medan produkter som ComfyCat Cave inte är. Denna söta kattgrotta är gjord av merinoull vilket gör den väldigt mjuk och mysig samt ganska flexibel. Det är lätt att rengöra och tillräckligt stort för ganska mycket katt.En fin detalj är också designen och det vackra valet av färger.

Kattgrottor eller pods är ganska coola eftersom katter brukar älska att sova i dem och också för att det finns många olika mönster och stilar att välja mellan, vilket innebär att du kan välja en som matchar din heminredning. Om du letar efter något enkelt och elegant, kolla in det vi hittade på Amazon. Det är faktiskt trevligt, inte bara för katter utan även för små hundar.

MoreINSPIRATION
  • Snygga möbler och tillbehör till moderna hundar
  • Catteux skräpskåp - för katter med stil
  • 21 Coola Möbler För Husdjur

Det ser ut som ett vanligt slutbord / nattduksbord, men så snart du klappar ner på frontpanelen visas en mysig liten kattbädd. Inuti finns det två lagerkorgar av tyg och på varje sida finns en sisal scratch pad. Är det inte här en fin blandning av utseende och funktionalitet både för en katt och dess ägare? Finns på Amazon.

Denna Pawhut är riktigt söt och ser ut som en liten liten katt hus. Dess design är snygg och modern och också ganska mångsidig. Du kan använda detta som ett slutbord men också ett nattduksbord utan att oroa dig för att det inte ser bra ut i rummet. Så där har du det, en verklig möbel bara för din katt med en design som du kan vara stolt över. Detta är faktiskt en av våra favorit kattmöbler bitar någonsin.

Detta är ett satellitkattsträd som ser ut som ett litet torn på tre ben. Den har två mysiga krokar vilket innebär att två katter kan ta en tupplur där samtidigt, var och en i sin hytta. På baksidan av tornet finns en repad yta. Interiören och utsidan är täckta av mikro-plush tyg som gör det här tornet super mysigt. Finns på Amazon.

Hur elegant och snygg kommer du att låta när du säger att du köpte din katt en oändlighet säng? Vi pratar om den överdrivna men enkla Penn Plax CatWalk sängen, en snygg möbel avsedd för katter. Den har en traditionell design som har fyra koniska ben som är fästa på en cirkulär säng som har en mycket mjuk och bekväm kudde säkrad med kardborreband.

Det här verkar som ett trevligt aktivitetscenter för kattungar. Skrapkudden är kul att klättra på och det finns faktiskt tre svala napping fläckar. En är inne i bottenmodulen, en annan precis ovanför den och den tredje är överst. Vuxna katter kan hitta denna bit lite liten och obekväma. Finns på Amazon.

Nog med katterna för nu. Visst, de är fluffiga och söta men hundar är lika charmiga på egen väg. Vissa husdjursmöbler är egentligen lämpliga för både katter och hundar, som BowHaus sidobord. Det finns gott om plats inuti för en liten till medelstor hund och en katt skulle säkert inte ha några klagomål i denna sektor. Det finns också en skjutdörr som du kan stänga vid behov och perforeringar som släpper in luften.

En liknande produkt är ZenHaus-ändbordet, som är tillverkat av glasfiber med en shaterbeständig glasplatta och som har en modern design och en oval form. Svängdörren är avtagbar. Du hittar det i flera olika färger. Den är lämplig för husdjur under 25 kg (55 pund) vilket innebär att de flesta hundar skulle passa inuti och katter skulle inte ha något problem att dela den med.

Letar du efter något lite mer elegant? Vad sägs om TownHaus? Det här eleganta ändbordet är gjord av trä med mahognyfärg och dubblerar som en mysig sovplats för din hund (eller katt). Designen är enkel och elegant och gjutningen är en fin touch. Dörren är borttagbar. Detta kan antingen vara en snygg säng för ditt husdjur eller ett elegant lock för kullkartongen.

Det här är Lotus Cat Stand, ett snyggt aktivitetscenter för katter som passar fint i ett hörn. Det är en elegant version av ett kattträd med en ganska raffinerad och elegant design. Det kan potentiellt användas av upp till fem katter. Det finns en enda sovande klyfta längst ner och ett enda repskiva som kan gnista vissa konflikter men kan också uppmuntra katter att dela.

Uppmuntra din katt eller katter att träna mer och ha kul medan du gör det. Du kan få fina resultat med ett av dessa väggmonterade aktivitets kattträd som låter katterna klättra, skrapa och observera omgivningen. De har också lite hängmattor att koppla av i. Du kan ta reda på lite mer om detta coola system på Amazon. Det ser ut som ett riktigt roligt och lekfullt system och det tar upp nollutrymme på golvet vilket gör det praktiskt för småhem.

Inomhuskatter kommer med en kullkorg och det kan vara problematiskt. Oavsett hur du säger det, är en kullkorg inte estetiskt tilltalande. Därför söker vi efter sätt att dölja dem. Ett av alternativen är denna eleganta bit som vi hittade på Amazon. Den har två skjutdörrar, små koniska ben och en cirkulär öppning på sidan. Du kan lägga in kullboxen inuti och katten kan komma in och ut efter önskemål.

Om det här ser ut som en miniatyr soffa är det för att det är. Det är en bäddsoffa för inomhusdjur (som katter och hundar). Dess design är modern och elegant, med en massiv träram, rostfria ben och flöjtbeläggning. Skyddet är vattentätt och tvättbart. Du hittar mer liknande produkter i Beagle-samlingen av TOV Furniture. Du kan sätta denna bit i vardagsrummet, på korridoren eller ens i ditt sovrum så att ditt husdjur kan sova i samma rum med dig men på egen säng.

Och om du letar efter ett uttalande, kolla in Yorkshire-samlingen av TOV Furniture, speciellt den här lilla soffan och dess glamorösa design. Den har en solid träram, PVC-ben och ett avtagbart lock av vattentät sammet. Det är lätt att rengöra och väldigt snyggt. Tänk på det som ett accent stycke för ditt hem, en källa till färg och stil för inredningen som är utformad för att få din hund att känna sig som royalty.