Moderna handgjorda Palma planteringar

Moderna handgjorda Palma planteringar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Växtälskare gillar att växa växter inom och utanför sina hus. Några av dem föredrar träd eller exotiska träd. Men exotiska träd är inte lämpliga för någon typ av väder. I ett tempererat klimat kan de odlas ute på sommaren, men när vintern kommer, måste du bära in dem. Och processen är väldigt svår och riskabel om du hade planterat dem direkt på din gårds mark. Det är därför som är bättre att använda en utomhus stor plantering. Om du har en snygg trädgård, bör du använda några snygga planteringar för att passa din exotiska design.

En bra lösning kan tyckas vara PALMA, en planterad utomhus som har en design inspirerad av palmerna. Planterna kan ha en vit neutral färg som passar alla utomhusutrymmen och är handgjorda av miljövänliga material. Planteringen har en palmträdstomme som består av tre fibercementringar. Materialen som inte bara är återvinningsbara och miljövänliga, men de är också hållbara i tid och i olika väderförhållanden.

MoreINSPIRATION
  • A Palma Lägenhet i Lisboa, Portugal
  • Lägg till tropisk charm till din trädgård genom att välja palmträd
  • 16 DIY-planteringar för att spruce upp din trädgård

Om du vill ge en exotisk känsla till din trädgård, terrass eller balkong, prova de här planteringarna som produceras i Schweiz och designad av Rainer Mutsch för Eternit. Beroende på vad du vill och behöver, kan du köpa dessa planteringsare i 78cm eller 106cm och välja mellan olika färger. Ta en glädje i ditt utomhusutrymme med PALMA-planteringar!