Modern Kiev lägenhet utformad för en blomstrande ung familj

Modern Kiev lägenhet utformad för en blomstrande ung familj
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ukrainska studion Ivan Yurima Architects designade en inspirerande modern lägenhet i Kiev, där en familj kan binda tillsammans i komfort och elegans. Spridning över 200 kvadratmeter, var lägenheten i centrala Kievs historiska stadsdel Pechersk föreställd för en ung familj som har en modern livsstil. Baserat på principer om minimalistiska funktioner och en estetiskt trevlig miljö föreställdes denna mysiga samling av utrymmen i en rådande färg: vit. Ljusa sociala utrymmen, som vardagsrum, matsal och kök, främja en blandning av element som balanserar designen.

Närvaron av trä sörjer de eleganta designlinjerna, medan planlösningen avslöjar sig i en kontinuitet konstruerad i frånvaro av korridorer. Ivan Yurima Arkitekter använde rationalitet för att konstruera den nya interiörplanen och funktionaliteten var nyckeln när man utformade en öppen svit av sociala och privata utrymmen för den moderna Kiev-lägenheten. Sex rum och tre badrum åtföljer det öppna vardagsrummet för att ge den unga familjen allt som behövs för att blomstra. Kvalitetsmaterial användes för att ge varje tum med en obestridlig elegans, från den imponerande TV-väggen till den snyggt organiserade klädkammaren.

Jag önskar att vi visste om den här lägenhetens garderob tidigare - det är en som säkert skulle passa en lista med 30 Walk-in-closet-idéer för män som älskar deras bild.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: