Stilfulla sittmöjligheter för moderna kök öar

Stilfulla sittmöjligheter för moderna kök öar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ön är ett viktigt element i de flesta kök. Men i moderna och moderna kök upptar det en speciell plats, som är det element som vanligtvis skiljer köksområdet från vardagsrummet. Oftast dubbelar köket också som en bar, frukostbord och liknande alternativ. Därför har sittplatser också en viktig roll för att bestämma hela rymdens övergripande utseende och funktion. Att bestämma det bästa designalternativet på köksön och sittplatser kan vara en riktig utmaning.

Barstolar är det vanligaste alternativet för köksöarna. De kommer i en mängd olika former, storlekar och med alla slags spännande design. En intressant idé är att kombinera två av fler färger med barstolar med identiska mönster. Ett rymligt kök kan också ha ett separat matbord kompletterat med eleganta Flow stolar som i detta fall. {Photo by amitgeron}.

Små köksöar kan vanligtvis endast rymma två avföring. I stället för att titta på detta som en obekväm, kan du få ut det mesta av situationen och välja ett par barstolar som kompletterar varandra på ett udda och intressant sätt. Ett matchande par kan också fungera. {Found on modelina-architekci}.

En annan möjlighet är en kök ö med bord / bar förlängning. En uppsättning olika funktioner kan sålunda kombineras på ett riktigt sömlöst och naturligt sätt. Prep-rymden och serveringsområdet interagerar. Så långt som sittplatser går, skulle en uppsättning höga stolar som Bouchon-Siga utrustade här se riktigt vacker ut. {Found on maayanzusman}.

Det finns andra sätt att integrera en bordsyta i utformningen av en köksö. En vinkelrättighetsplacering kan fungera för vissa typer av layouter. I sådana fall kan bordet vara lägre än resten av ön och kan åtföljas av matställen. Claire-stolen från Calligaris är ett härligt val här. {Found on deamicisarchitetti}.

Barstolarna som används i kombination med köksön kan betraktas som ett tillfälle att lägga lite färg på utrymmet eller för att skapa kontraster av stil, form eller material. En sådan strategi kan vara uppfriskande och lätt att anpassa sig till många olika typer av kök. {Found on tg-studio}.

En annan snygg idé är att välja barkrakar som alla har en annan färg. Deras mönster kan skilja sig från varandra eller kan vara identiska. Tolix stolarna som presenteras här är ett perfekt val. Deras design är enkel och klassisk och de roliga färgerna passar dem bra i en modern miljö.

Användning av lock till barstolarna är också ett alternativ. Du kan ge varje plats en annan färg eller du kan välja en uppsättning favoritfärger och kombinera dem på ett slumpmässigt sätt. Om matbordet ligger intill prep-utrymmet kan det vara en vacker idé att använda stolar som matchar barstolarna. {Found on fougeron}.

MoreINSPIRATION
  • 37 multifunktionella kök öar med sittplatser
  • Moderna Kök Öar Med Spektakulär Design
  • 10 Moderna Barstolsdesigner för ett snyggt kök

Eller kanske du föredrar att ön ska vara den som sticker ut. Den gula som presenteras här är en glad färg som kombinerar bra med bruna och andra mörka nyanser. De enkla barstolarna kanske inte har en iögonfallande design, men eftersom de står i kontrast till ön, står de också ut. {Found on archilovers}.

En mängd andra färgkombinationer är också möjliga, lite mer spännande och slående och andra mer naturliga och neutrala. En uppsättning barstolar som matchar golvet kan vara ett bra sätt att mäta kökets inredning samtidigt som det hålls ett sammanhängande utseende hela tiden. {Found on sladearch}.

Genom att upprätthålla en varm och neutral färgpalett kan du få köket att känna dig som ett mycket välkomnande socialt område. Vi tycker särskilt om hur dessa klassiska barstolar integreras i inredningen. De blandar sig och samtidigt står de ut tack vare deras eleganta design. {Found on bbloc}.

En liknande kombination finns här, även om färgpaletten skiljer sig åt. Den vita inredningen kompletteras av mörkare nyanser av brunt och svart med några tips av metallgrå och ljusblå. Barstolarna och ön kommunicerar ett riktigt bra sätt. {Found on studiolabdesign}.

Köksön kan innehålla många intressanta mönster, vanligtvis anpassade till en viss layout eller plats. I vissa fall sträcker sig ytan på ena sidan för att införa ett frukostbord. Ett par barstolar kan enkelt passa under räknaren, håller sig ur vägen när den inte används. {Found on mitsuori}.

Denna ö har en design som liknar den som vi just har beskrivit. Barstolarna som används i detta fall sticker ut tack vare deras geometriska design. De är enkla men samtidigt intressanta och eleganta. Den böjda sitsen i Continuum pallarna lyfter fram ramens släthet.

Denna kök ö förlängning gör att matbordet blir en del av samma utrymme på ett riktigt naturligt sätt. Vad som också är vackert och elegant är det sätt som färgerna kompletterar varandra. Även om kontrasterna är starka, förblir den övergripande inredningen kohesiv och välbalanserad.

Ett sätt att göra barstolarna sticker ut utan att använda färg är om du väljer en design som står i kontrast till resten av inredningen utan att titta på plats. Kanske kan ett intressant materialval vara svaret. {Found on bbloc}.