Modern Landing Soffa av Mauro Lipparini

Modern Landing Soffa av Mauro Lipparini
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ett vardagsrum är tomt utan den moderna soffan. Soffor är bra tillägg till ditt vardagsrum. Dess huvudsyfte är en plats där familjen kan hålla sig tillsammans när de tittar på filmer och för några bindande stunder av hela familjen. Landing Sofa av Mauro Lipparini har en tunn och ljus arkitektur, byggd på centrala eleganta metallbaser och med stor visuell påverkan, som juveler som ökar den flytande effekten.

Landing Sofa Collection finns i olika storlekar 260, 230, 210 och 190 cm. - och är färdig med en fåtölj på 120 cm. Två soffbord heltäckta i sadelskinn finns också, en kvadrat på 95 × 95 cm. och en rektangulär på 140 × 70 cm.

Jag uppskattar särskilt den eleganta och extremt enkla metallbasen. Det går bra med de andra elementen och det skapar en vacker och modern bild. Jag tror att vi alla kan vara överens om att denna soffa ser riktigt snygg ut och skulle göra ett bra tillskott till någons hem. Men det finns också en annan stor fördel: den här soffan är också extremt bekväm. Bara genom att titta på det kan du se slangen mjuk och bekväm den är. Det ser nästan ut som att det inbjuder dig att sitta och slappna av.