Modern vardagsrumsdesign av Circulo Muebles

Modern vardagsrumsdesign av Circulo Muebles
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Här är en annan Modern Living Room Design men den här gången kommer den från Circulo Muebles. Den nya samlingen är designad av Paco Alcalde och Kiko Moreno och bränner enkla former och raka linjer i skåpen. Denna samling kan vara användbar för litet vardagsrum, eftersom det är kompakt och ser väldigt rent och enkelt ut.

MoreINSPIRATION
  • Modern vardagsrumsinredning
  • "Dag" vardagsrumsdesign från Diotti A & F Italien
  • Moderna vardagsrumsdesigner från MobilFresno

Färgerna är inte det bästa valet. Färgerna som används skapar sorts tråkig och deprimerande atmosfär. Kanske skulle det ha varit ett bättre val att inkludera några ljusa färger också, åtminstone för små funktioner som dekorationer eller kanske en rolig stol. Jag tycker verkligen att det här stället är deprimerande bara genom att titta på det. Det ser dammigt ut och gammalt.

Det finns förmodligen andra människor som starkt håller med mig, men personliga smaker är inte något som du kan ha fel på. Jag känner till många människor som bara älskar de bruna tonerna och de skulle troligen känna att det här är jordens himmel. Bra för dem. Men jag måste erkänna att jag gillar designens enkelhet. Det är lite retro med en modern touch. Du borde åtminstone ge det en chans.