Modern Loft i Portland Inbäddning av flera livsstilar

Modern Loft i Portland Inbäddning av flera livsstilar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En av Steve Dangermond och Christopher Keanes bostadsprojekt är ett spektakulärt loft i Portland, Oregon. Det här ljusa och välkomnande loftet i Portland visar en raffinerad rymdplanering och överraskar betraktaren med en modern lösning för rymdpartitionering. Vackert adresserat, intimitet temat i en intergenerationell lägenhet stjäl showen med en mycket kreativ lösning.

Vi har sett vår rättvisa del av anpassningen under de senaste 8 åren, Freshome har funnits, men det här projektet är helt enkelt fantastiskt i sin väsen för att ansluta men ändå skilja livsstilar.

Spridning över 111 kvadratmeter, är detta intergenerationella loft som fotograferas av Lincoln Barbour en dröm miljö för sociala tider, liksom den perfekta platsen för att njuta av en liten sekretess. Dangermond Keane Architecture utvidgar vår förståelse för detta hem design och funktion:

Byggd för en familj av tre generationer, förbinder denna renovering en välbehövlig 1200 sf ny bostadsyta till ett befintligt loft via en liten hiss. Den nya nivån innehåller två sovrum, ett badrum, ett bibliotek / kontorsrum, ett loft för förvaring och lek och ett litet kök. Designad främst för en ung tjej och hennes mormor, utökar projektet sitt individuella bostadsutrymme och flyttar dem ett golv under huvudområdet. Lekfull men ändå raffinerad, syftar designen till att möta alla sina individuella behov samtidigt som intimiteten i deras relation upprätthålls.”

Detta "rum i en låda" öppnar till vardagsrummet via stora skjutdörrar som gör det här moderna loftet i Portland till en drömlägenhet att dela med familjen.