Modern Moskva lägenhet definierad av öppenhet, elegans och ljusa accentfärger

Modern Moskva lägenhet definierad av öppenhet, elegans och ljusa accentfärger
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det du ser nu i dessa bilder brukade vara en ett-rumslägenhet med en helt annan inredning. Utrymmet finns i Moskva. Nyligen har det renoverats och omdesignats. Det var ett projekt som utvecklats av Designers Taras Bezrukov och Stas Samkovich från TS Design studio. Laget lyckades omvandla utrymmet till ett mycket mysigt hem med en helt annan layout.

Nu rymmer lägenheten ett kök, ett sovrum, ett vardagsrum, ett badrum och ett omklädningsrum. Den har en total yta på 52 kvadratmeter så du kanske undrar var alla dessa utrymmen passar. Tja, det handlar om att vara kreativ och veta hur man utnyttjar varje liten tum av utrymme du har.

Som du kan se är alla områden rymliga och du kan röra dig fritt utan att känna att layouten stör dig på något sätt. När du går in i lägenheten går du in i köket och vardagsrummet. Då, när du går framåt, upptäcker du resten av mellanslag.

MoreINSPIRATION
  • Mysig och ljus lägenhet i Sturegatan, Stockholm
  • Ljus, mysig och fräsch lägenhet i Belgrad
  • Modern lägenhet tar öppenhet till en helt ny nivå

Det som är trevligt med denna plats är det faktum att rummen och de olika zonerna är kopplade på ett mycket jämnt och sammanhängande sätt och ändå är de lätta att skilja och identifiera. Den öppna planlösningen är ljus och rymlig och har som en fokuspunkt den blå soffan.

Mosaiken ovanför soffan och de kontrastta svarta soffborden skapar ett välkomnande och mysigt socialt område. Färgpaletten i resten av utrymmena är mestadels neutral och mindre slående. Stämningen är fortfarande välkomnande, mysig och elegant medan accent detaljer gör att lägenheten sticker ut.