Modernt nytt hem i Texas Avtäckande utsikt över Downtown Austin över Treetops

Modernt nytt hem i Texas Avtäckande utsikt över Downtown Austin över Treetops
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Stigande på en kulle i Barton Hills stadsdel i Austin, Texas, sprider detta moderna nya hem av en parallell arkitektur över 2.700 kvadratmeter. Med utsikt över centrum och södra Austin från den expansiva sovrummet på terrassen samt olika utsiktspunkter i hela, erbjuder den nybyggda bostaden en modern serie av levande, underhållande och privata utrymmen bakom dess ljusgula ytterdörr. Trä, betong, stål och glas användes som allierade i kampen för att balansera naturresurser som är tillgängliga med bekväma inomhus- och utomhusområden.

Arkitekterna beskriver hemmet som en fantastisk plats för att leva ett hälsosamt, bekvämt och tacksamt liv: "Ett halvt nedsänkt betonggalleri skapar en sockel för trä och glas hem för att abborre, upprätthålla en skala och karaktär som överensstämmer med mitten av århundradet -modern stadsdel. Ett vardagsrum med öppen planlösning har utsikt över avlägsen utsikt samt utsikt över den privata gården bakåt, vilket förstärker inomhus / utomhus karaktär som kundernas livsstil kräver. En andra historia master svit öppnar på ett stort tak däck som ytterligare omfattar vista och skapar ett flexibelt uteservering. Passiva grönbyggnadsstrategier och energieffektiva specifikationer säkerställer en lågkonjunktur, låg underhållsstruktur. "

De av er som hade ett modernt nytt hem byggt känner känslan. Vi skulle älska dig att dela det med oss ​​- hur bygger du ditt drömhem?