Moderna Nattdukser som slutför rummet med deras unika egenskaper

Moderna Nattdukser som slutför rummet med deras unika egenskaper
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Du kan bli frestad att tänka att det är sängen som ger karakter till sovrummet och definierar det som ett utrymme. Men det är vanligtvis inte fallet. Det är saker som nattdukar eller fönsterbehandlingar som har störst inverkan på den övergripande inredningen. I ord ord har en modern nattduksbord med en intressant design potential att helt ändra hur ditt sovrum ser ut.

Riga 2 är designad av Tarcisio Colzani för Porada, och är ett modernt nattduksbord med elegant design och allure. Den har en ram i fast valnöt och även om du inte kan se detta finns det också två lådor vackert dolda.

Enkel, söt och mångsidig, Red Componibili nattduksbordet är en av de bitar som kan passa vackert i hörnet av sovrummet utan några krångel och ser ganska underbar där. Dess enkla design gör det möjligt att även fungera som sidobord. {Found on hivemodern}.

Plane är ett sängbord med en låda, tillverkad av pulverlackerat stål och tillgängligt i en serie neutrala ytor. Toppen och hyllorna är i härdat glas målade i samma färg som ramen eller med en träfinish. {Found on lucianobertoncini}.

Det här är en annan version av samma plan nattduksbord. Denna gång är ramen lite annorlunda. En platt, fyrkantig bas håller den övre och snedstora lådan och verkstycket verkar vara uppehållet på ett ben. Det är den typ av minimalistiska mönster som gör att många sovrum står ut. [Finns på plats}.

Med tanke på hur enkelt Abbinabili nattduksbordet är, är det enkelt att matcha det med ganska mycket sängar så länge den övergripande designen är modern. Koppla i nattduksbordet med en intressant formad bordslampa eller med andra färgstarka tillbehör.

Duo-samlingen av Angel Marti och Enrique Delamo innehåller ett sängbord med en intressant och något ovanlig design. Alla element i samlingsfunktionerna är lite retro och tidlösa. Nattduksbordet har träben placerade i en vinkel och en chic topp.

Svelte och elegant, Ziggy Night 2 bordet har en solid valnötbas och antingen en marmor eller en träplatta. Det var designat av Carlo Ballabio och har en snygg förvaringsfack inne för böcker och andra saker.

Istället för att vara lång och smal har EDO sängbord ett annat design. Dess kropp är kort och det ger gott om utrymme för att lagra grundläggande föremål som en bok, ett glas vatten, ett par glasögon och till och med en liten lampa.

Kube nattduksbord är byggd av termobehandlad ek eller mattlackerad MDF, med stor potential, med sin enkla, sober och eleganta design. Överdelen och handtagen är täckta i läder för lite extra finess. Denna moderna nattduksbord designades av Giuseppe Bavuso.

Club är ett nattduksbord med ett arkitektoniskt utseende och en mycket elegant design. Det var designat av Emanuele Zenere för Cattelan Italia och trots sitt invecklade utseende är det en mycket praktisk och funktionell möbel. Den har en vit eller grafit träram och en låda. Sidoytorna är stoppade i läder. {Finns på plats}.

Inbyggda mönster.

Inbyggda nattduksbord är ganska populära i moderna hem. De är underbara när du vill behålla en känsla av utrymme. Den här är till exempel en enkel hylla gjuten runt väggen, men det är verkligen praktiskt. {Found on richardbubnowskidesign}.

Andra konstruktioner är mer generösa, som denna väggmonterade nattduksbord som tillsammans med sängen bildar en uppsättning som verkar vara flytande i mitten av luften, vilket gör att rummet kan känna sig riktigt luftigt och rymligt. {Found on team7}.

Konceptet bakom denna säng och nattdukssats är spännande. Det beror på att, på grund av hur de är utformade, liknar nattduksborden stolar. Det är en modern tolkning av de rustika dekorerna där det verkligen var sant.

Det är vanligt att huvudet och nattduksbordet kopplas i moderna mönster. Antingen är huvudgaveln utsträckt för att även rymma nattduksbordet eller nattduksbordet är fastsatt på ett sådant sätt att designen ser naturlig och kontinuerlig ut.

Nattduksborden kan i vissa fall vara frittstående möbler men de är inbyggda för att visa anslutningen till sängen eller huvudgaveln och för att bilda en kompakt uppsättning. {Found on robertmcain}.

MoreINSPIRATION
  • Enkla, moderna och rymdbesparande flytande nattduksbord för moderna sovrum
  • Snygga alternativ och alternativ för moderna nattduksbord
  • Moderna sängbord - eleganta alternativ till generiska nattduksbord

Eftersom sängen har en baldakin och den övergripande designen är eklektisk, är den typ av struktur där huvudbrädan och nattduksbordet utgör en robust enhet lämplig för detta sovrum, resultatet är en eklektisk inredning. {Found on esencial}.

Det här är ett annat exempel där designen av de inbyggda nattduksborden och huvudet passar in i rummet vackert. Det beror på att de i detta fall bildar en kontrasterande bild tillsammans med sängen när den placeras i denna vita och ljusa inställning. {Found on ecrep}.

I det här fallet, inte bara att nattduksborden är en del av headboardens konstruktion men hela enheten är inbyggd i en mycket större struktur som täcker hela väggen. Men eftersom det är vitt och minimalistiskt överväger det inte rummet.

Väggmonterade mönster.

Om kontinuitet var huvudfunktionen som definierade inbyggda nattduksbord, är det för deras väggmonterade förmåga att hålla inredningen enkel, ljus och rymlig som gör dem så underbara. Och de kan göra det även om de inte blandar sig.

Det är också möjligt att använda väggmonterade nattduksar som tillbehör när man skapar alla slags visuella effekter, t.ex. genom geometriska former och mönster.

Men vanligtvis är det deras förmåga att förbli funktionell och praktisk utan att uppta något golvutrymme som gör att dessa nattduksbord sticker ut och är så mångsidiga och populära. Om du designar den rätt och placerar den i rätt höjd, kommer du förstå hur stor det kan vara. {Found on apartmenttherapy}.

I vissa fall utnyttjar konstruktörerna enkelheten hos väggmonterade nattduksar för att få dem att blanda sig och bli obemärliga. Som i det här fallet, till exempel, där nattduksbordet matchar accentkuddarna och inte sticker ut alls. {Found on philkeandesigns}.

Vid utformningen av dessa nattdukser tog ägaren fördel av randarna på väggen. De tjocka randarna hjälper till att dölja de väggmonterade nattduksborden som har samma färg och ungefärliga mått. {Found on marycook}.

I det här fallet var de snygga nattduksborden utformade för att matcha träträvgen så inte bara att de blandas underbart men de bidrar också till att upprätthålla en känsla av kontinuitet och fluiditet i rummet. {Found on cgapartners}.

Samma typ av design användes här. Resultatet är en inredning med en enkel, jordig färgpalett utan starka kontraster eller finish. {Found on dcollectivestudio}.

Alternativt, om du inte vill matcha allt i rummet, kan du välja att göra de väggmonterade nattduksborden ut mot träens vägg. Dessa är vita och, trots att de inte matchar accentväggen, matchar de resten av rummet. {Found on capital building}.

Mitt århundrade stil.

Det är vanligt att vill ge sovrummet ett raffinerat utseende och en elegant känsla och vilken bättre sätt att göra det än med ett inspirerat nattduksbord från mitten av århundradet? Det är lätt att göra det passande i din moderna inredning. Hitta bara rätt tillbehör. {Found on cynthialynn}.

En enkel trä nattduksbord med en robust design som dock är utsmyckad kan se fantastisk ut i ett modernt eller modernt sovrum. De små benen ger det ett så sött tappningslik. {Found on apartmenttherapy}.

Och om du bestämmer dig för att gå med en av dessa mittenhundrade nattduksdesign, glöm inte bort alla andra accentfunktioner som du kan inkludera i inredningen. Till exempel, få en jätte vas för hörnet av rummet eller en stor klocka för väggen.

Genom att hålla resten av inredningen minimalistisk, kan du göra nattduksbordet skonsamt, även om dess design inte är särskilt ovanligt och bara har svaga spår av mitten av århundradet. {Found on houzz}.

Hylla nattduksbord.

Ibland är allt du behöver i grunden av din säng en hyllning, bara i fallet. Så det finns ingen anledning att ockupera golvyta med en traditionell nattduksbord när du kan få en som ser ut så här. Faktum är att det kanske kan se bättre ut på det här sättet. {Found on abdesignstudioinc}.

Men bara för att det är en enkel hylla betyder det inte att din nattduksbord måste vara tråkig och förglömlig. Det kan ha en intressant form, en djärv färg eller en slående look helt och hållet. Det finns allt i detaljerna. {Found on matthewmallett}.