Moderna Uteplats Möbler som tar in inomhus utanför

Moderna Uteplats Möbler som tar in inomhus utanför
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Bild: Rum & styrelse

Tack vare teknik och innovation har utemöbler utvecklats dramatiskt för att hålla fast vid den växande trenden med utomhusliv. Uteplatsmöbler brukade innebära en kolgrill och några plastfällbara stolar. Idag är utomhusytan en förlängning av vårt hem och innehåller sofistikerade apparater och bekväma, moderna utemöbler.

Enligt en undersökning av hembyggare som bedrivs av Hearth, Patio and Barbecue Association, är en uteplats eller däck bland de tre bästa funktionerna som nya hemköpare begär. Möbler som ser lika bra ut i vardagsrummet som i bakgården är den största trenden i utemöbler.

Samtida design är den bästa stilen i den senaste utomhuslevande trenden. Här är våra val för de bästa moderna utemöblerna som är mångsidiga, bekväma och vackra nog att leva inuti, men hållbara nog för ditt utomhusutrymme.

Moderna utomhusstolar

Som i inredningen behöver dina stolar inte matcha soffan. Oavsett om du redan har en utomhus soffa eller du börjar från början, här är några stolar värda att lägga till din uteplats sittplatser mix.

Bild: Innit Designs

Innit Designs Acapulco Chair

Mått: 30 "B x 33" D x 36 "H

Innit erbjuder färgglada reproduktioner av denna överraskande bekväma stol ($ 430), som introducerades på 1950-talet. Den finns i flera konfigurationer, med 15 vinylkabelfärger och fyra metallramfärger (svart, vit, krom och koppar) att välja mellan. Rockers, rundade ryggar, barn-storlek versioner och tabeller är också tillgängliga.

Bild: AllModern

Modway Encounter Swing Chair med stativ

Mått: 39 "B x 39" D x 77 "H

Lägg till roligt och avkoppling för att sitta runt genom att lägga till en gungstol till din uteplats. Modway's Encving Swing Chair ($ 660) har syntetiska rottingstolar täckta av en tvättbar, väderbeständig grön kudde som är upphängd från en vit aluminiumram.

Multi-Purpose Uteplats Möbler

Dessa utemöbler plockar gjorde listan eftersom de inte bara är moderna men också har flera användningsområden. När du investerar i moderna utemöbler, lägg till modulära eller mångsidiga möbler till ditt uteserveringsutrymme.

Bild: Yliving

Tonin Casa Kos soffbord med ljus

Mått: 37,5 "B x 44" D x 13 "H

Detta soffbord ($ 1,107) ger din uteplats ett modernt, Zen-utseende tack vare den minimalistiska italienska designen och LED-belysningen som ger en vacker glöd inifrån. Den avtagbara, genomskinliga plexiglasplattan möjliggör förvaring inuti bordet och levereras i sex färger för att anpassa sig till din utomhusinredning.

Bild: Design inom räckhåll

Frank Gehry för Heller Vänster Twist Cube

Mått: 18 "B x 18" D x 17 "H

Arkitekt Frank Gehry - känd för sina vridning, okonventionella byggnader, inklusive Guggenheim Museum i Bilbao, Spanien och Walt Disney Concert Hall i Los Angeles - skapade denna kub (250 dollar), tillgänglig i en regnbåge av färger. Gjord i USA av slitstark plast kan den användas som sittplats, sidobord, fotstoll eller grupp några under glas för ett kreativt och färgstarkt soffbord.

Bild: Rum & styrelse

Room & Board Cooper Outdoor Bänk

Mått: 29 "/ 48" / 60 "B x 15" D x 16 "H

En minimal design som erbjuder flera användningsområden kan Cooper Outdoor Bench ($ 399- $ 599) användas som sittplatser runt ett matbord eller i en soffgrupp, eller som ett sidobord eller soffbord (inomhus också!). Denna bänk är tillverkad av solid aluminium och har en hållbar pulverlackerad yta i tre storlekar och åtta färger.

Moderna utomhus soffor

Dessa soffor erbjuder moderna och mångsidiga bitar för din uteplats. Oavsett vilken stil du gillar, lägg till några kuddar för att ge ditt sittområde ett anpassat utseende.

Bild: Wayfair

Ostrich Chair Oscar 3-Piece Sittgrupp

Mått: 48 "B x 29,5" D x 35,5 "H (soffa), 31,5" B x 31,5 "D x 28,5" H (tabell)

Denna sittgrupp ($ 1,450) ger en omedelbar samtida utomhus lounge. Det omfattar inte bara de tre soffbitarna utan också soffbordet och kuddarna. Tyget utomhus är avtagbart och tvättbart, och ramarna är vita rostfria aluminium.

Bild: West Elm

West Elm Huron Soffa

Mått: 71,5 "B x 31,5" D x 38 "H

Made of all-weather-sladd handvävda runt en lätt aluminiumram, kommer Huron-soffan ($ 1,399) med en sittkudde och tre kuddar (som den till höger) i tätningsgrå. Dess rostbeständiga material och modern stil kommer att vara rätt hemma på någon uteplats.

Bild: Rum & styrelse

Rum & styrelse Palm Soffa

Mått: 72 "/ 84" B x 35 "D x 28" H

Ett perfekt exempel på den inredda möbeltrenden, Palm Sofa ($ 2,299 - $ 2,399) - finns i två storlekar - ser ut som en modern vardagsrums soffa. Hemligheten är i konstruktionen: kryssfiner av marin kvalitet, en barriäromslagen skumdyna och vattenbeständigt Sunbrella Canvas-tyg i 18 färgalternativ. De skräddarsydda slipcoversna kan maskinvaskas eller helt enkelt slangas ner.

Bild: Pottery Barn

Pottery Barn Palmetto Avrundad Sectional

Mått: 43,5 "B x 28" D x 22 "H

Efter trenden i moderna möbler inomhus, lägg till några kurvor till ditt uteplats med den modulära Palmetto avrundade sektionen ($ 849). Grupp så många bitar som du vill ha i ett sittplatser arrangemang; nio visas ovan. Varje enhet, tillverkad av hela väderkorgar, innehåller en snabbtorkande sittkudde och två scatter-back kuddar i en naturfärg, vattenavvisande polyesterduk.

Uteplatssmöbler

Att ha en bra grill utomhus är höjdpunkten i utomhuslivet. Oavsett om du har ett litet eller stort utomhusutrymme, lägg till en av dessa matningsset för att uppdatera ditt uteplatsområde.

Bild: West Elm

West Elm Mid-Century Outdoor Dining Set

Mått: 66 "B ​​x 38" D x 30 "H (bord), 19" B x 23 "D x 32" H (stol)

Uppgradera ditt uteserveringsutrymme med den här Mid-Century-uppsättningen från West Elm ($ 3.199). Tillverkad av väderbeständig teak, innehåller uppsättningen sex matchande stolar. Behöver du mer sittplatser? Ett expanderbart bord finns också tillgängligt; Den levereras med ett blad som tar den från 72 tum till 95 tum bred och gör plats för upp till 10.

Bild: BoConcept

BoConcept Adelaide Möbler

Mått: 26,75 "diameter x 29,75" H (tabell), 23,75 "W x 22,75" D x 34 "H (stol)

BoConcepts Adelaide barhöjd bord ($ 559) och stolar ($ 339 vardera) är perfekta för mindre utrymmen eller bara njuter av en fantastisk utsikt. De tvåtoniga moderna möblerna innehåller eucalyptus träben och vita stolar och bordsskiva, och fungerar också bra inomhus.

Splurge-Worthy Finds

Vi tror att följande högdesignade objekt är värda kostnaden. De är unika, fashion-forward och contemporary, vilket skapar ett minnesvärt utomhusutrymme.

Bild: 2modern

Arktura Hive Bench

Mått: 50 "/ 60" B x 18 "D x 17" H;70 "B x 18" D x 20 "H

Hive Benchs attraktion ($ 1,795 - $ 2,195) är dess invecklade mönster. The Hive verkar delikat, men den böjda stålkonstruktionen är överraskande stark (vissa färger rekommenderas dock inte utomhus). Finns i tre storlekar och 15 färger för att passa alla fina uteplatser.

Bild: Byt modernt

Gandia Blasco Tipi Outdoor Tent

Mått: 88 "B x 88" D x 104 "H

Den moderna versionen av en wigwam, Tipi Outdoor Tent ($ 6 620 - $ 7 260) levereras med en golvmadrass och sex kuddar. Byggd för utomhusbruk i en aluminiumram, plasttyg och vinylmadrassskydd. En dubbelt stor "gigante" -version finns också tillgänglig för familjeutflykter i bakgården.

Bild: Lebello

Lebello Stone Islands

Mått: 52 "B x 33,75 D x 18" H (medium), 67 "B x 43" D x 18,5 "H (stor)

Dessa avrundade lounge "öar" ($ 2,328 - $ 3,072) är gjorda av ett glasfiberskal täckt av en skumyta och avtagbar väderbeständig tyg. De fungerar som konstnärlig inredning, vilket ger en ekologisk atmosfär till alla utomhusinställningar.

Vi hoppas att dessa moderna utemöbler har fått dig i humör för våren. Vilka planer har du för din uteplats? Låt oss veta i kommentarerna nedan!