Modern Pescara vägg enhet

Modern Pescara vägg enhet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du undrade vad som är fel med den här enheten, låt mig svara på din fråga: det är inget fel med det, det är bara annorlunda. Det har faktiskt ett unikt utseende som gör det svårt att märka. Det är ett modernt stycke, men fortfarande med klassiska detaljer och det har också ett kallt utseende. Det är inte det mest inbjudande möbleret, men det är väldigt funktionellt.

Pescara-väggen ser ut så här på grund av den ovanliga kombinationen av material som används: trä, glas och metall. Trä och glas eller metall och glas är inte särskilt ovanligt, det är faktiskt mycket vanligt, men trä, glas och metall, alla i samma design, det här är inte något du ser varje dag. Det är definitivt en ovanlig kombination, men resultatet är överraskande vackert. Det är en snygg vägg enhet med en modern design, enkla och rena linjer och ett övervägande maskulin utseende. Som jag redan sagt är det inte det mest inbjudande möbel du kan hitta, så jag kan föreställa mig den här väggen i en ungbarns lägenhet eller i modernt hem, bland annat liknande delar.

Kombinationen av material är definitivt ovanlig, men den övergripande produkten är väldigt vacker. Det är en snygg samling. Det är också ett mycket funktionellt stycke som döljer många användbara lagringsutrymmen. Så även om det ser väldigt kompakt ut, finns det gott om plats för alla saker du vill gömma. Tillgänglig för 5997,6 $.