Moderna soffor som sätter skönheten i kärnan i din inredning

Moderna soffor som sätter skönheten i kärnan i din inredning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du planerar inredningen och inredningen av ett bostadsutrymme är soffan vanligtvis det centrala möbelet, det som dikterar var allt annat är placerat. Det gör det ofta till rummets kontaktpunkt eller åtminstone en viktig del av inredningen, som har stor inverkan på rymdens övergripande atmosfär. Moderna soffor är vanligtvis inte typen att sticka ut mycket visuellt men det betyder inte att utseende är inte viktigt. Deras skönhet ligger i detaljerna.

Innan du väljer en soffa måste du ställa dina prioriteringar rakt. Det är med andra ord viktigt att veta vad som är viktigast för att bättre filtrera alternativen. Soffan mot soffdilemma är en av frågorna att överväga. Vad beträffar allt annat är en harmonisk relation mellan utseende och komfort vanligtvis föredragen. Dazzle är en soffa som blandar en djärv geometri med lyxiga textilier och en mycket bekväm form.

I stora vardagsrum används ofta L-formade soffor. Modulära soffor som Dom från Christophe Delcourt är helt enkelt perfekta för sådana konfigurationer. Soffan omger hörnet på det mest eleganta sättet och bildar ett intimt sittområde med ett soffbord som vanligtvis sitter i mitten och en öppen spis eller en vacker utsikt direkt från den.

Drapè Soffan är väldigt enkel i design men med en sofistikerad och förfinad attraktion. Den finns i två olika storlekar, med läder eller sammet klädsel. Dess stil är omedelbart igenkännlig. Polstret materialet draperas över soffan sits, ryggstöd och armar ger den en rik men också avslappnad utseende. Det är en soffa som perfekt blandar moderna och klassiska linjer.

Soffans färg är viktig i sammanhanget av hela rymden. En lila soffa kan till exempel ge vardagsrummet ett mystiskt och raffinerat utseende, medan en gul soffa direkt kan ge upp utrymme med sitt livfulla och fräscha utseende. Koppla dessa färger med en bekväm och trevlig design, som i Tamarisk-soffan. Du kan även hitta denna bit i en rad olika färska färger i några mer neutrala och tonade nyanser. Välj den version som bäst kompletterar ditt utrymme.

MoreINSPIRATION
  • Ny soffor design från Roche Bobois
  • Moderna Forum Soffor av Linea Italia
  • Soffor: Stora möbler, stor inverkan

Rabelais-soffans Royal Blue-färg kombinerad med sin enkla och eleganta design gör den till en minnesvärd möbel med massor av karaktär. Soffan har en metall- och träbas med mässingsaccenter och dess proportioner är robusta och ändå är formen ren, enkel och graciös. Armstöden är breda och uppdelade i tre rader och kuddarna smälter perfekt och ger soffan ett jämnt och mycket sammanhängande utseende.

En modern soffa behöver inte en komplicerad design för att sticka ut. Det är ofta klädseln som säkerställer detta. Boeme erbjuder ett fantastiskt utbud av mönster och färgkombinationer, en mer iögonfallande än den andra. Detta är ett av de tillgängliga alternativen. Lägg märke till den konstnärliga karaktären av designen och det vackra sättet på vilket det omfattar soffans form och linjer.

Om det är enkelhet och formell elegans du letar efter, kolla Montgomery-soffan. Dess design är en harmonisk blandning med bra utseende och överlägsen komfort. Det här är inte den typ av soffa som stjäl uppmärksamheten från vardagsrummets ljusarmatur, soffbord eller utsikt. Det är snarare typen som stannar i bakgrunden och erbjuder oväntade fördelar.

Inte alla moderna soffor föredrar diskret skönhet till förmån för en iögonfallande design. Kintsukuroi-soffan är ett ganska bra exempel i den meningen. Det finns mycket att ta in. Ryggstödets oregelbundna form, armstödets spetsiga linjer, de gyllene linjerna som liknar sprickor som sträcker sig över soffan är alla detaljer som tillsammans gör det till en fantastisk ståndpunkt och brännpunkt.

Utomhus soffor är vanligtvis inte lika komplexa och detaljerade i design som de som skapats för inomhusbruk. Men det finns några ganska coola design att överväga, varav en är den av soffan som designats av Piero Lissoni och Carlo Tamborini. Denna vardagliga tre-sits kan klara av alla slags väder, med tygbeläggning som är vattenbeständigt och mycket hållbart men också mjukt och bekvämt att röra vid. Den mest anmärkningsvärda funktionen måste emellertid vara den tydliga ramen.

Vi har en mer modern soffa för att visa dig idag och det är en väldigt cool en. Detta är Borghese-soffan, en bit med en högskulpturell och konstnärlig design. Rammen är formad som ett nätverk av grenar som innehåller en uppsättning tre ryggstödkuddar och ett oregelbundet format säte. Det är verkligen en underbar uttalande inte bara för vardagsrum utan också för offentliga utrymmen, kontor och många andra inställningar. Det är coolt nog att dubbla som en dekoration.