Moderna TV-stativ som är fulla av charm och mångsidighet

Moderna TV-stativ som är fulla av charm och mångsidighet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vardagsrumsmöbler är ofta ganska olika. Varje element har sin egen väldefinierade roll i hela ensemblet. TV-stativet är vanligtvis integrerat i en väggenhet och är utformad för att passa in i bilden. Moderna TV-ställen är vanligtvis inriktade på enkelhet och funktionalitet, och det finns en mängd olika designmetoder och stilar att ta hänsyn till. De vi valde för den här artikeln är i själva verket nöjescenter med tanke på deras mer komplexa mönster.

Ett modernt nöjescenter kan se ut så här. Enheten är utformad för att lämna en stor del av väggen som exponeras. Som ett resultat går det bra med färgade eller tapeterade accentväggar. TV: n fyller klyftan mellan de horisontella och de vertikala modulerna, vilket ger den L-formade enheten en mer komplett utseende.

Många moderna väggenheter spelar med alla slags geometriska mönster och former. Ta den här till exempel. De öppna kubborna bildar ett riktigt iögonfallande galler, centrerad kring en sluten kvadratmodul. TV: n fullbordar designen och står på den nedre modulen som är avsedd att erbjuda all nödvändig lagring.

För små utrymmen behövs ett mer kompakt underhållningscenter. En som liknar den här kan göra sitt jobb perfekt, erbjuda en hel del lagring i de stängda modulerna och placera TV: n i mitten där det blir centrum för uppmärksamhet. hela enheten är utformad runt tv-stativet.

Enkelhet kan ta många former. Även om den här väggen inte är exakt baserad på en öppen design med hyllor och cubbies, ser det inte alls ut sig skrymmande. Faktum är att ramarna hela muren på ett riktigt elegant och elegant sätt. Designen är centrerad kring två öppna områden, varav den ena rymmer TV: n.

När flera olika material eller färger och finish används, tenderar designen av ett modernt TV-stativ att bli lite mer eklektiskt. En bra kombination kan vara inriktad på rustika och moderna element och en levande kanthylla eller en rå trämodul kan placeras bredvid en glasdel eller en ren och minimalistisk cobby.

Djärva färger används ofta när man designar både moderna och moderna nöjescenter. Denna orange färg är ljus och sträng men också väldigt trevlig för ögat. Dessutom balanserar glasdelarna designen av hyllmodulerna mycket bra. Accentbelysning ger också denna glada färg till trä-TV-stället.

Är det inte vackert hur TV-stället är integrerat i nöjescentret här? Kombinationen är en naturlig som den kan vara. Dessutom finns det en annan intressant detalj om denna vägg. De vintageväskor som slumpmässigt placeras på golvet bredvid TV: n, ger en snygg rustik charm till rummet, i kontrast till de rena och färska linjerna på väggen.

Geometriska mönster erbjuder många möjligheter när det gäller möbeldesign. Alternativen blir mer talrika när du också tar hänsyn till alla material och färgvarianter. I fallet med denna enhet, till exempel, del av charmen ges av kombinationen av trä och beige toner.

Det är möjligt att markera arkitekturen i ett utrymme eller att lägga till intresse för en struktur genom att använda rätt form och dimensioner. Vi finner att denna övre delen av enheten är den mest iögonfallande delen av konstruktionen, trots att den är baserad på enkla linjer och vinklar. Hela enheten är välbalanserad både när det gäller proportioner och mängden öppna och stängda sektioner.

MoreINSPIRATION
  • Modern vit underhållningsenhet
  • Modern Entertainment Center Design Idéer för din nästa makeover
  • Nightfly Entertainment Center för vardagsrum

Många moderna underhållningscentraler består av enskilda moduler som fungerar som fristående bitar. Detta ger hela ensemblet en flexibel och mer mångsidig karaktär. Dessutom gör inredningen lugnare och gör att rummet kan känna sig rymligt, vilket gör den här typen av design till ett lämpligt alternativ för små vardagsrum.

Men vad händer om du inte vill placera TV: n på en vägg och hellre vill ha den framför ett fönster? Då skulle en annan typ av TV-stativ passa utrymmet bättre. Detta är ett riktigt bra exempel. Det här moderna stället kan placeras nästan var som helst, med reducerade dimensioner och även med ganska stor lagring som alltid är en användbar funktion.

Det finns ingen anledning att expandera nöjescentret på hela väggen eller hela vägen upp till taket. Detta är ett fint exempel i den meningen. Enheten täcker bara ungefär hälften av hela väggytan och lämnar den övre delen exponerad. Det här är en bra strategi när du vill göra ett lågt tak verkar högre eller när du vill visa upp den vackra färgfärgen bakom enheten.

Här är ett annat exempel på ett lågt underhållningscenter. Detta är placerat mot en randig vägg och det är det mönster som faktiskt fungerar som en kontaktpunkt, vilket ger enheten mindre slående utseende.

I vissa fall är ett förenklat TV-stativ som den här ett perfekt val för vissa typer av vardagsrum. Även om det är en mycket låg enhet, integrerar den gott om förvaring, tillräckligt för behoven hos ett litet vardagsrum. Hela ytan kan användas som ett visningsområde vilket innebär att TV: n även enkelt kan flyttas för bästa upplevelse.

Här är en liknande design sedd från en annan vinkel. Beroende på sammanhanget kan ett sådant TV-stativ stå ut eller blandas in.Det finns många sätt att göra det integrera i resten av inredningen.

Om du inte behöver mycket förvaring i vardagsrummet, är det ingen sak att ta upp vägg och golvyta med ett massivt nöjescenter. Något lite mer förenklat kan passa dina behov riktigt bra. Och om du vill att den ska blandas, kan du matcha den med väggen bakom den.

I vissa fall kan underhållningscentret eller tv-stativet dubbla som rumdelare. Detta kan vara fallet när du har en öppen planlösning och du vill visuellt separera vardagsrummet från köket eller matsalen.

En väggenhet som består av flera enskilda moduler kan sätta några av dem i strålkastaren och göra andra blanda. TV-stativet kan till exempel kontrastera med väggen och de andra modulerna och på så sätt skulle det sticka ut och göra allt annat blanda in i bakgrunden.

När det gäller enskilda moduler är ett intressant tillvägagångssätt att ge var och en en annan färg eller en fin finish. På så sätt skulle de se vackra ut som en helhet, men skulle också stå ut individuellt.

Ett TV-stativ kan ha formen av en enkel väggmonterad hyllplan. Naturligtvis hindrar det det inte från att vara en del av ett större och mer komplext ensemble som även kan innehålla stängda moduler och fristående lådor.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: