Modern urban penthouse i Chelsea

Modern urban penthouse i Chelsea
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Detta vackra hem tillhör Littman. Hon är 69 år och hade tre barn och sex barnbarn. Hon är född och uppvuxen i New Jersey men tillbringade också en del tid i New York. Hon bor för närvarande i denna 2400 kvadratmeter takvåning i Chelsea. Det är ett soligt hem med en modern design och en ljus inredning.

Trots att fru Littman alltid har drabbats av storstaden är hennes 75 åriga man en Jersey-pojke som bodde på samma gata under större delen av sitt liv. Han spenderar mestadels i New Jersey. Paret har också ett strandhus i Deal, N.J. där Mr. Littman gillar att gå. De har varje sin egen stil och de är alla glada på en annan plats. Men det betyder inte att de inte är lyckliga tillsammans.

MoreINSPIRATION
  • Modern takvåning i centrala Vancouver av Robert Bailey
  • Modern London Penthouse Apartment
  • Elegant och rymligt penthouse i Stockholm

Paret köpte denna penthouse lägenhet för nästan 4 miljoner dollar tillbaka 2009. De tillbringade nästan två år renovering och omvandling av lägenheten och de äntligen gjorde det till det minimalistiska drömhemet du alltid ville ha. Som du kan se är det inte den typiska lägenheten som ett gammalt par skulle ha. Det är inte rustikt eller alltför mysigt. Det är en minimalistisk och modern. Det är förmodligen nyckeln till parets unga anda. När det gäller färgerna är lägenheten oftast dekorerad med gråtoner, vita och svarta, precis vad fru Littman föredrar. Men hon gick med på att lägga till lite färg.

Ingången har en lång väggmålad gul och flera små fläckar i hela lägenheten. Vardagsrummet är ljust och rymligt. Det har blivit möblerat med föremål från Ms. Littmans möbler och skulptursamling. Penthouse Lägenheten innehåller också två sovrum, ett kök och ett kontor. De är alla minimalistiska, moderna och eleganta. {Found on nytimes}.