Modern & Vintage i ett stationshus

Modern & Vintage i ett stationshus
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du bestämmer dig för att renovera en byggnad måste du ta hänsyn till det faktum att det inte är lätt att göra det och du måste veta exakt vad du vill ha. Utgångspunkten var samma idé om att renovera en gammal byggnad, i själva verket en gammal stationbyggnad för att bo. Resultatet var en fullständig renovering, förutom några få ursprungliga element.

Den skandinaviska standarden upprätthölls, golven och väggarna målades vita och det gav inredningen en fin klar aspekt. Kombinationen av moderna möbelstycken med vintage danska bitar förvandlade utrymmet till en trevlig miljö. I en allmänt vit atmosfär säkerställer de svarta elementen en perfekt kontrast, medan de många målningarna på väggarna och stänk av färg på golvet passar hela huset.

MoreINSPIRATION
  • Moderna, vintage och industriella accenter Dela ett fritidshus
  • Unikheten hos en svartvit vit modern-barock lägenhet
  • Mid Century Modern House i Brooklyn

Tappningselementen verkar existera för att vittna om förflutet, medan de moderna elementen försöker hålla jämna steg utan att skada det gamla fotavtrycket. Varje rum har åtminstone ett stänk av färg, vilket ger personlighet till platsen. Den svarta ramen ger elegans, de färgstarka kuddarna ger livet till den enkla platsen, turkosstolen gör skillnaden i det ljusa rummet; varje hörn har åtminstone en möbel, ett dekorativt föremål, något som betonar skönhetens och skönhetens skönhet och unikhet. {found on skonahem}