Modern väggkonst sätter färg, djup till interiörer

Modern väggkonst sätter färg, djup till interiörer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Skapa ett hem som har distinkt inredning hänger på att dra ihop ett rum som speglar din personlighet och stil. Modern väggkonst kan lägga färg, textur och dimension i något utrymme samtidigt som du överför dina preferenser, gör ett politiskt uttalande eller helt enkelt presentera ett stycke som drar dig in. Konstverk kan vara färgstarka, neutrala, metalliska eller en kombination av dessa saker. De viktigaste övervägandena när man väljer en modern väggkonst är först att du ansluter till den på en viss nivå och för det andra att du har ett utrymme där biten kommer att fungera.

Om du lägger till färg är målet, det finns många alternativ när du överväger moderna väggkonststycken. Din enda begränsning blir din budget! En ljus bit som det här grafiska arbetet är tankeväckande och lite retro. Den texturerade duken lägger till en extra känsla av djup på stycket och hjälper biten att sticka ut. Det är en djärv bit som kommer att göra ett uttalande på vilken vägg som helst.

Färgrikt och komplicerat, detta arbete av Jannis Varelas från uppfödargalleriet är mångsidigt tack vare olika färger. Konstnären arbetar, Äumap ett maximalistiskt system som registrerar och bildar begreppet absent-mindedness. De livfulla nyanserna och djärva streck är perfekta som mittpunkten på en vit vägg, åtföljd av minimalistisk inredning som gör att konsten kan lysa.

Geometrisk upprepning i en mängd olika vågar ligger i mitten av denna ljusa stycke som heter Happiness by Satoshi Ohno. Kombinationen av neonfärger och en silverbakgrund gör jobbet pop. Det är ett utmärkt exempel på modern väggkonst som har en avslappnad men kontemplativ känsla och är lämplig för att ljusa upp alla bostadsutrymmen.

En stor del av modern väggkonst som den här från Blank Space är bra för en stor vägg. De vertikala linjerna ger en illusion av ett slöja som döljer något i bakgrunden, accentuerad av den dominerande röda färgen. Det är ett bra sätt att lägga till en stor dos av en färg i ditt utrymme utan att införa många andra accentfärger.

Sarah Cains arbete kallas Sight and Light är ett stycke som har en rad olika färger, som domineras av den mörka bakgrunden. Konstnären säger att hon vägrar att hålla sig till konventioner om modern konst, och du kan göra detsamma genom att ta med innovativa bitar av väggkonst i ditt hem. Ett arbete som detta ger djärvhet och styrka, vilket ger ett starkt uttalande i ett rum.

Modern väggkonst är ett sätt att låta din kärlek till färgglans. Mindre verk som den här sena David Hare har livfulla nyanser, konsistens och detaljer på ett sätt som kommer att ge stort intresse för ett rum. Kreativa bitar som den här är mångsidiga och uppmanar fortfarande uppmärksamhet trots att de är mindre.

Om du in i tekniken kan du ha modern väggkonst som lägger till en dos av digitalen. Carrie Moyers Intergalactic Emoji Factory är skapad med akryl och glitter, som utgör en del som är en del fantastiskt landskap, delabstrakt arbete och delmodern kommentar. Delar som är mer futuristiska fungerar bäst i moderna och moderna utrymmen.

Naturligtvis behöver modern väggkonst inte färgstarkt. Trots de dämpade tonerna i detta verk av Alexandre Farto, känd som Vhils, är det stämningsfullt och förmedlar en dramatisk känsla. Som Vhils hemsida säger, är denna typ av stycke ävisvis poesi, och det är ett absorberande val för vardagsrumsvägg. Perspektivet från ett avstånd, och detaljerna i arbetet inblandat från en närmare vinkel, lägger till intresset och komplexiteten i stycket.

En dämpad färgpalett kan fortfarande jämföras med massor av drama i en bit som har perspektiv, som den här från Barbara Takenaga gör. En bit av modern väggkonst kan lägga djup i ditt utrymme när arbetet själv har intensiteten som den här gör. Förutom den övergripande känslan, lägger noggrannheten i de fria handmålade prickarna och linjerna till undran att denna bit kommer att lägga till ett rum.

Massor av modern väggkonst innehåller texturer som skapas på olika sätt, vilket kan ge extra djup och intresse för ditt bostadsutrymme. Detta arbete bygger på en unik struktur, inte ljus färg, för att skapa intresse. Tusentals kanvasstrimlar som är knutna i knutar bildar våg som häller ner från sidans canvas. Det är en spännande konstverk som inbjuder oändliga tolkningar.

Kubansk konstnär Diana Fonseca litar också på konsistens mer än levande nyanser för att skapa sina spännande verk. Blandade medier som hon använder utgör en sammanhängande men ändå ojämn textural del som frambringar känslor från det förflutna, nästan en historisk känsla. De mjuka färgerna som används gör biten lämplig för en mer rustik miljö såväl som en modern.

En levande jordisk orange-röd är den dominerande färgen i detta geometriska arbete av Enoc Perez. De exakta rutorna i kombination med den mer abstrakta färgapplikationen skapar en modern väggkonst som maler ut rymden i ett rum samtidigt som den ger en rörelse. Artsy säger att Perez efterliknar processen med färgutskrift genom att göra ritningar för varje färg och använda lakan för att överföra färgen till duken.

Ibland har modern väggkonst ett icke-traditionellt material som duk. Här har Gareth Nyandoro monterat sin bläck på papper Straw hat och Bhero Vendor på duk, men inte i traditionell mening. Det är kanske en av de bästa här om modern konst: dess oväntade användningar av material. Den osträckta duken ger stycket en avslappnad, nästan fräsch-från-borstkänslan. Att visa ett sådant arbete i ditt utrymme gör att det ser ut som att konstnären bara kom in och tackade den.

Färg kan också förbättras med extra textur, vilket är fallet med detta arbete av Thomas Trosh. Det finns en hel del pågår i den här moderna väggkonsten och det skulle vara lämpligt för ett mer begränsat utrymme där det kunde sticka ut. Konstverket erbjöd många element för undersökning och kontemplation och bör visas där dessa funktioner kan uppskattas.

En traditionell målning kan också erbjuda textur. Det här dominerande gröna arbetet som presenteras av Hill Gallery sysslar med texturisk applicering av färg för att skapa djup i kombination med levande färger. Det abstrakta arbetet är fängslande och en perfekt medelstor bit för ett vardagsrum, matsal eller annat samlingsutrymme. Det låter en pop färg, konsistens och inspiration för tanke.

Med subtil textur och neutral färgning som är jakande, lägger Jay Heikes Zs en känsla av lugn i ett utrymme. Bakgrundsbakgrunden och de upplysta bokstäverna bidrar till den meditativa känslan av arbetet. Heikes är känt för sina verk som använder popkulturtext eller bilder och omvandlar dem till en historia om att kämpa för individualitet.

Likaså neutralt, men mycket mindre subtilt, är denna triptych av Pier Paolo Calzolari, som är känd för att "bringa quotidianritual in i estetiska erfarenhetsområdet", enligt Artsy. En modern väggkonst som denna är mycket avant garde men fungerar bra med andra typer av konst och i olika stilar av inredning. Att visa ett arbete som detta lägger också till en touch av skulpturell dimension till ett utrymme utan att vara överväldigande.

Polerat och reflekterande, handlar det här moderna väggkonsten om den glans och dimension som bara metall kan ge. Italienska födda Getulio Alviani skapade Rilievi Speculari en Elementi Curvi, från stål, med fokus på kurvorna och resulterande reflekterade bilder som biten utsätts för. Arbetet lägger till lite prick i något utrymme, men inte så mycket att det överväldigar. Det är på något sätt reserverat och dramatiskt samtidigt som man erbjuder ett ständigt föränderligt konstverk som byter färger och dimensioner utifrån vem som står framför den eller vilka andra färger som finns i rummet.

Om du verkligen vill lägga till dimension och djup väljer du en modern väggkonst, det är mer skulptur än målning. Jack Piersons blågitarr använder bitar av bokstäver från gamla amerikanska motorvägsskyltar för att bilda biten. Medan Pierson har arbetat i många medier, är han mest känd för sina arbeten med hjälp av skyltar och storskalig vintagebokstäver. Denna bit är fantasifull, färgstark och en genial återanvändning av ikoniska element som kommer att bli en konversationsbit för någon vägg i ditt hem.

Skulpturell modern väggkonst kan också vara mer definierad i rymden, liksom Jesu Rafael Soto. Konstnären skapar skulpturella reliefer som den här namnet Excritura, tillverkad av industriella och syntetiska material som nylon och stål. Många färger, arbeten lägger dimensioner till ett utrymme, och uppmanar tittarna att komma ta en närmare titt på de fina linjerna och vandrande trådar som utgör kärnan i stycket. Det är en konstverk som behöver en vägg där familj och besökare kan undersöka det från olika perspektiv.

MoreINSPIRATION
  • Moderna vardagsrummet väggmonterade TV Design Idéer
  • Lägg stil och djup i ditt hem med speglade väggar
  • En trendig färgkombination: Grå och gul, perfekt för både fet och snygg interiör

Att skapa djup och dimension med hjälp av en teknik som innebär att du kan bränna duken till punktpunkten är en process som används av artister som Jitish Kallat. Inspirerad av sin inhemska stad Mumbai gör Kallat moderna väggkonstverk som talar volymer med sina brända och brända linjer, fläckar och skuggor. Konstverket ger intresse för ett rum utan att lägga till färg.

Den tyska konstnären Otto Piene är också känd för sina Rauchbilder - rökbilder - som han skapat med lösningsmedel och eld, bildar bilder från den resulterande soten. Det är en teknik som liknar Kallat ovan, men ger mycket olika resultat. Detta untitled-arbete är mer texturiskt och har värdefulla färger som skulle fungera mycket snyggt för att markera ett utrymme som har en huvudsakligen neutral färgpalett.

Layering av element är ett annat sätt konstverk skapar dimension. Detta untitled (Yellow and Green Brushstrokes) av Jose Davila har en djärv stroke av färg som spänner över diptych och använder en skiktad tryckteknik för att förbättra pop och djup. Det är en modern väggkonst som skulle fungera med en mängd olika inredningsstilar - så länge du vill ha en pop färg.

Traditionellt reserverad för kommersiell skyltning, används ofta neon i konst för att representera både ljus och uttryckliga synpunkter. Detta arbete är modern väggkonst som är abstrakt och engagerande. Skapat av den sena Francois Morellet, har arbetet enkla bågar av neon som i kombination med den svarta duken framkallar en känsla av rörelse och omvandling. Delar som dessa är perfekta för ett område där du vill lägga till ett modernt drama och där miljön är rätt för neonljuset för att skapa ett uttalande.

Om du gillar att göra ett filosofiskt eller politiskt uttalande med din konst, är en modern väggkonst i neon som har en provocativ fras ett bra val. Joseph Kosuths konceptkonst innehåller en serie som kännetecknar språk och bildar det arbete som han är mest känd för. Detta kommer definitivt att framkalla konversation från gäster, varav många kommer att vilja diskutera ämnet. Oavsett, dessa typer av moderna väggkonstverk måste visas i ett lågt ljusutrymme.

Moderna väggkonststycken innehåller ofta vardagliga saker som förvandlas till ett konstmedium, till exempel i detta arbete av Sao Paolo-baserad konstnär Marcius Galan.Här har Galan använt mer än 65 000 kartografiska stift för att skapa ett texturarbete som dominerar rymden med sin ljusa röda färg. Konstnären säger att hans verk utforskar rymdens metaforiska kapacitet. Således måste en del som denna visas på en stor vägg, eftersom den kommer att dominera alla bostadsområden.

Pamela Jordans cirkulära verk är ofta färgglada och alltid abstrakta. Rund modern väggkonst kan förliva ett utrymme med sin olika och oväntade geometriska form. Här är färgerna huvudsakligen jordartade och gör biten mångsidig för nästan alla stilar av heminredning. Designen verkar också ha effekt av rörelse på grund av den snabba svängningen av färg - nästan som att den var magiskt torkad på cirkulärt sätt. Återigen måste ett arbete av denna storlek och skala visas i ett utrymme där det är tillåtet att dominera omgivningen.

Ett annat sätt att lägga till modern väggkonst, som bokstavligen bryter gränser, är med ett stycke som kombinerar en traditionell inramad shadowbox-stilbit med element som sträcker sig utanför ramens ramar. Denna Untitled (Spontan anslag av utrymme # 1) av Rafael Domenech lägger till färg, djup och intresse för vilket utrymme som helst. Dess blygsamma storlek möjliggör mångsidighet i visningsplats.

Collaged och utsmyckat i ett tredimensionellt format, är denna moderna väggkonst en målning som förvandlas till ett arbete som går långt bortom det traditionella. Konstnär Shinique Smith använder hittade föremål och begagnade kläder som hon knyter samman för att göra skulpturer och här, element i konststycket. Det är provocerande och piques intresse med sina många element. Att införa denna typ av konst kommer att ge intresse för ett utrymme.

Collaged modern väggkonst kan lägga till en pop färg och konsistens i ditt bostadsutrymme utan att sträcka sig från väggen, vilket gör det lämpligt för ett strängare utrymme eller ett område där du inte kan ha något dramatiskt tredimensionellt. Kollager av natur - oavsett om de bara använder papper eller blandade medier - förmedla känslan av lager, djup och bulk. Medan denna bit är ganska stor kan mindre collagearbeten ge intresse för mindre utrymmen i hela hemmet.

Det här arbetet med blandade medier, inklusive akrylfärg, papper och tapeter på duk, är av Brenna Youngblood. Called Blade Runner, det är ett annat exempel på ett blandat mediearbete som har en mycket annan atmosfär från den ovanstående. Färgerna är mer dämpade, men det är långt ifrån neutral. Kombinationen bidrar med en livlig känsla och det kommer att uppleva alla bostäder med sin stimulerande sammansättning.

Cirklar är en mångsidig grafisk form och här har konstnären Rodney Graham använt tredimensionella element i sin Cylindro-kromatiska Abstraction Construction. Bitarna är färgglada och minimalistiska, samtidigt som de spelar med ljus och skugga. Denna typ av modern väggkonst behöver den rätta belysningen uppskattas och bör därför visas i ett väl upplyst rum.

Att välja ett arbete som innefattar repetition av ett element, som cirklar, är ett bra val för en stor vägg eftersom det tar upp en bra mängd utrymme utan att behöva en oöverstiglig storlek. Ryan Gander s stycke har olika storlek speglar som innehåller olika porträtt abstraktioner och stänk av ljus färg. Denna bit skulle fungera bäst i ett modernt eller modernt utrymme.

Definitivt en bit för en väldigt stor vägg, den här runda delen som presenteras av Sicardi Gallery har textur, geometri och pops of red. De olika vikarna, linjerna och kontinentala representationerna är en kartliknande modern väggkonst som också är mycket texturell. Det är säkert att vädja till resenärer och även fåtöljer som drabbas av allting globalt.

Skulpturell modern väggkonst använder sig ofta av upcycled material på nya och innovativa sätt. Det här arbetet är av Sadaharu Horio, som enligt Arty anses vara en av Japans mest experimentella artister från 1900-talet. Hans verk använder kasserade hushållsmaterial som i det här minimalistiska arbetet. Den ljusa duken är accenterad med ett texturelement och har fyra hörnstycken från använt material. Det medelstora arbetet är färgstarkt och kommer att öka ljusstyrkan till ett bostadsutrymme, samtidigt som det införlivas lite sociala kommentarer.

Vissa moderna väggkonst bygger på konsistens ensam för drama, och ett arbete som detta av Leonardo Drew passar den räkningen. Konstnären använder sig av naturliga och konstgjorda material, särskilt trä, för att skapa sina skapelser. Den här är också saknad färg, spara för ljuset och skuggan av träbitarna. Den dimensionella konstruktionen drar ögonblicket och dominerar utrymmet. Arbeten som detta kommer att fungera med många inredningsstilar om de visas på en vägg.

Texturbitar i metall är lika dramatiska, liksom det här stycket med sin djupa, bräckliga yta. Det är en liten del av modern konst som kan nås nästan alla väggar och kan kombineras med andra typer av konstverk.

Precis som texturell, men också lite mer färgstark, är den här delen av Jacin Giordano, vilken får sin textur från färgansökan. Färgerna i färg bildar utrymmen och hålrum, accentuerade av de använda färgerna. Detta är en bra modern väggkonstbit för alla rum eftersom det ger en taktil form till den släta väggen, vilket skapar en kontrast som direkt lägger till rymdens karaktär.

Textilälskare kan välja modern väggkonst som har en mängd olika fiberkonstruktioner. Detta är en mycket dimensionell del av Caroline Achaintre som heter Madcap. Medan det gör reklamfärg är den taktila naturen den dominerande atmosfären. Att integrera en bit som denna i din heminredning är likadana med att lägga till ett konventionellt tapet till traditionellt inredning.

För att injicera en modern, rustik känsla i ett större utrymme, överväga blandade mediaverk som kombinerar en minimalistisk profil med naturmaterial.Denna extra långa skulptur skulle fungera på en vägg eller en gallerihallen där den kunde ta sig i centrum. Bristen på färger och lita på material för att ge dimension gör detta till en fascinerande, om inte ovanlig konst.

Ofta består textur modern väggkonst faktiskt av ett oväntat material, vilket är detta arbete av kubansk konstnär Yoan Capote. Detta är Palangre (Mar De Fondo), vilket är mörkt och dramatiskt i sin textur och skuggning. Vid närmare granskning kommer du att upptäcka att den är gjord av tusentals och tusentals äkta metallfiskeverktyg, vilket ökar den spektakulära naturen av stycket. Det är ett stort uttalande stycke som skulle gå nästan var som helst och med någon typ av inredning.

Som du kan se finns det oändliga sätt att integrera modern väggkonst i ditt hem, oavsett om ditt utrymme är stort eller litet, modernt, samtida eller eklektiskt. Alternativen är många och vanligtvis kommer du att styras av din personliga smak - såväl som din budget. Förtvivlan inte om du blir kär i ett arbete som ligger utanför din budget. Om du kan identifiera vilken typ av konst du letar efter skapar många spännande framstående konstnärer på olika prispunkter som kan passa dina inredningsplaner.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: