Modern Western Stefano Leather Loveseat

Modern Western Stefano Leather Loveseat
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du säger älskar det, föreställer du vanligtvis något romantiskt eftersom namnet har ordet "kärlek" i den. Det var så med de ursprungliga mönster som faktiskt tog hänsyn till det. Nuförtiden är "loveseat" bara ett ord som förlorade sin ursprungliga mening och det är bara anställt att definiera en viss sortssoffa. Ett bra exempel för att bevisa att det skulle vara Stefano loveseat.

Den har en kompakt och styv design som inte riktigt säger romantisk. Det har en gammal charm och jag kan aldrig säga att det är en ful eller obehaglig möbel men det uttrycker inte riktigt vad det brukade.

Stefano Leather Loveseat mäter W 59 "x D 38" x H 35 "och har en väldigt speciell modern western look. Den två tonade läderklädseln ger den en unik look och personlighet. Det är en mycket bekväm möbel, enkel och ändå iögonfallande, med dessa nagelhuvuddetaljer längs ramen. Om du också föredrar mer matchande möbler kan du också välja Stefano läder stol, Stefano läder ottoman eller Stefano lädersoffa. De är alla en del av samma samling, med liknande mönster och med samma material och detaljer. På grund av det här utseendet är en sådan samling inte lätt att integrera i ett hem. Men i rätt inredning skulle det göra ett utmärkt tillägg. Priset är tillgängligt på förfrågan.