Modern vit lägenhet i hjärtat av London

Modern vit lägenhet i hjärtat av London
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns inget mer attraktivt i ett hus än en varm och trevlig atmosfär, en lugn och välkomnande luft som gör att du känner dig bekväm. Därför är det ingen överraskning om du gillar den här plattan vid första ögonkastet; Ju mer du upptäcker desto mer gillar du det. En av de viktiga aspekterna som tas hand om i denna lägenhet belägen i hjärtat av London, förutom den idealiska utsikten över Themsen, är det vida utrymme det upptar.

Trots det faktum att det är stort följer det mönstret av enkelhet och god smak, oavsett vilket rum du befinner dig i. Det vanliga vita vardaget betonas genom kontrast med mörka möbler, köket är rymligt, attraktivt och modernt utrustad; sovrummet verkar vara det perfekta stället för vila och avkoppling efter ett långt tröttsamt arbete, medan det mörka badrummet står i kontrast till den eleganta vitheten hos resten.

MoreINSPIRATION
  • Modern London Penthouse Apartment
  • Lyxig två sovrums lägenhet i London
  • Ljusstyrka och dynamik i sin helhet i en liten lägenhet

Ingenting går att jämföra med den mest spektakulära utsikten balkongen ger. Varje litet hörn av denna lyxiga lägenhet föreslår ljushet, enkelhet, ordning och det är ganska svårt att inte tycka om det! {Found on Vanilladecor}