Modern Trägolv Dresser

Modern Trägolv Dresser
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Fler och fler interiörer är baserade på naturmaterial. Som att visa den rätta respekten för naturen genom att leva i harmoni tillsammans.Naturen är förnybar och om vi tar väl hand om det kommer vi fortsätta att ge liv som stöder element för att vi ska trivas och att blomstra .Detta speciella föremål är gjord av träplattor på en fingjord metallram.

Denna 3-lådor Wood Tiled Dresser har en slätlackad kropp och bronsfinishen gör objektet original med en antik look. Tack vare sin generösa storlek, är denna byrå som mäter 33 × 18,5 × 33 tum den funktionell och erbjuder gott om förvaringsplats som är indelad i tre huvudområden. Den här unika byråen har metallsläcksglidor och korsramsbas. En annan intressant egenskap är att handel också är pläterad med bronsfinishen som ger en övergripande antik finish.

MoreINSPIRATION
  • Soho Modern 6 Lådor Dresser
  • Classic Lasalle Nine-Drawer Dresser
  • Minimalistisk 6-låda byrå

Även om dessa typer av föremål naturligtvis är mångsidiga och har möjlighet att bygga dem i vilken form som helst med material eller färger, lådor eller hyllor, är denna speciella möbel lämpad för en modern, återhämtad inredning. Jag kan föreställa mig det i en mysig lägenhet med stora fönster och monokromatiska färgtoner. I en varm och ljus miljö med trägolv och vintage fåtöljer eller i ett öppet luftigt sovrum med skjutdörrar som öppnar en terrass som vetter mot havet, vilket gör det mjukt bris för att komma in. För 567,29 euro eller 741,22 dollar föreställer du dig själv.