Curb Appeal: 20 Modest yet Beautiful Front Yards

Curb Appeal: 20 Modest yet Beautiful Front Yards
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du bor i ett blygsamt hem är chansen att din gård är en blygsam storlek också. (Även om vi fullt ut inser att allas tankar om "blygsamma" när det gäller hus och gårdsstorlek är relativt.) Bara för att du får ha mindre gårdsutrymme än det rullande areal som ditt drömhus ligger på betyder inte din framsida gården kan inte vara underbar. Tank, omsorg och strategisk landskapsarkitektur kan omvandla till och med de svagaste av ytterstrådarna till showstoppers.

1. Symmetrisk tillvägagångssätt

En av de klassiska metoderna att omvandla ett blygsamt utrymme till något som verkar vara större är användningen av symmetri. Detta gäller också för gården. En jämn balans mellan element (gräs, vegetation, fäktning, etc.) kommer att ge ett stort slag för din landskapsarkitektur.

2. Stuga Garden.

När du är kort på rymden, bjuda en gräsmatta på gräsmattan och säg att du har en grön trädgård. Stauder blandade med stenvägar, landskapsmark och en välutrustad sittgrupp gör denna trädgård yttert inbjudande.

3. "Red Carpet" gångväg.

Oavsett vem eller var du är, är få saker roligare än att gå upp på en stig flankerad med ljusa, välskötta blommor. Dessa växter leder besökare direkt till ytterdörren, och de fortsätter vidare till husets framsida, vilket ger en härlig fortsättning av landskapsdesign.

4. Vatten Feature.

Inte alla vattenfunktioner skapas lika, det är sant, men det är viktigt att funktionen inte övermanar gården och vice versa. Denna enkla krukfunktion har en framträdande plats men matchar den vattenbesparande auraen i resten av gården genom att inte vara extravagant vattnig.

5. Stately Potted Topiaries.

Potted topiaries ger en känsla av symmetri och ordning, till och med mitt i ett fritt flytande, blomstrande uteplatsutrymme. Flank ytterdörren med ett par bra potted topiaries för omedelbar övertagande överklagande.

6. Wildflowery Perennials.

Några av de vackraste ytterstegen jag har sett ser ut som en vild blommande äng. Om du går denna väg, vill du åtminstone överväga fullväxthöjden på dina växter (längst bakom, kortast framsida) för att kunna se och uppskatta varje växt i sin blomma.

7. Sömlös Yard-to-House-övergång.

Bär materialet i ditt hem exteriör till din yttergård landskapsarkitektur för en sömlös övergång mellan de två. Tegelstenar, stensteg, till och med träplanterare - alla dessa saker kan förbättra framträdandet av både ditt hem och varvet.

8. Pop färg.

Tänk på adjektivet, "pop". Det är fet, det är avsiktligt, det är otvetydigt. Välj en färg av växten för att vara din gårds Wow-faktor, arbeta sedan i massor av neutrala element runt den. Detta fuchsia markskydd ger bara ett sådant iögonfallande element.

9. Avdela den Av.

Att dela upp den mycket lilla yttergården kan låta kontraintuitiv men det har potential att få utrymmet att se grannare ut än vad det egentligen är. Detta är särskilt sant när varje del av gården är planterad med avsikt att leda ögat och besökaren vackert till ytterdörren.

10. Grand, Colorful Entrance.

MoreINSPIRATION
  • Snygga svarta främre dörrar - Ändra husets curb Appeal
  • Fönsterlådor - De har verkligen Curb Appeal
  • 18 sätt att förbättra den hemliga appellen i ditt hem

Varhelst besökare är skyldig att komma in i din yttergård (antingen från kanten själva, uppfarten eller någon annanstans helt), gör deras ingång något speciellt. Stora krukmum, till exempel, är ett färgstarkt sätt att tillkännage deras ingång till din gård och hemma.

11. Enkel Xeriscape.

Kombinationen av moderna arkitektoniska detaljer i hemmet och ett ökenklimat skapar en perfekt miljö för en yttergård av xeriscaping. Denna omsorgsfullt utformade landskapsdesign fungerar bra med husets avsiktliga linjer och plan.

12. Outside the Box Xeriscape.

Naturligtvis behöver xeriscaping inte vara begränsad till grus- och ökenkaktus. Vackra blåa flaggstänger lägger till färg, djup och ryggraden på denna vackert mångsidiga yttergård.

13. Kortare, vänligare fäktning.

Med sitt korta vita staketstängsel och djärva röda ytterdörren verkar detta hem öppet och inbjudande och redo att välkomna besökare från det ögonblick de ser det. En del välskötta buskar som gränsar till huset själv talar volymer om vården som man förväntar sig att hitta inuti hemmet.

14. Thoughtful Edging.

Ett bra sätt att övergå från fasta, hårda ytor (till exempel trottoaren, uppfarten och till och med själva huset) är att kanten på gården med några meter värt landskapsarkitektur. Vissa buskar, blommor, till och med ett träd eller två är perfekta för att lätta oss från det visuella språket till betong till gräs.

15. Fylld med Blommor.

"Fylld till randen" kan vara ett bättre sätt att uttrycka det. Det faktum att denna främre gräsmatta reduceras fysiskt till några kvadratmeter mellan trottoaren och landskapsarkitekturen förbises på grund av den pulserande svepande landskapsplaneringen som leder från gräsmattan upp till huset själv. Olika blommor blandade med buskar, träd, till och med en stor sten eller två ger en härlig visuell fest.

16. Fönsterlådor.

Oavsett hur vackert blommig din gårdsplan är (eller inte) till att börja med, fönsterlådor som överflödar med livfulla blomningar, lägger till ett underbart element för alla hemmabruk. Fira växtsäsongen med några underbara fönsterlådor!

17. Vertikala detaljer.

En blommande träd och klättring blomma i denna rena, blygsamma gården landskapsarkitektur höja både den visuella höjden på gården själv men också klassen av hemmet övergripande. Se till att du lägger till en mängd höjder i din landskapsarkitektur för att få maximal klagomål.

18. Asiatisk-inspirerad.

Det finns en bestämd fridfull energi i asiatisk inspirerad design, och den främre gården som följer tankeprocessen kommer att vara avslappnande och inbjudande. Yin och yang-elementen i sten, sten och vegetation ger en balans av balans, medan hushållens fönster återspeglar både ljus och natur själv. Skön.

19. Blommande korgar.

Oavsett om den hänger sig från taket på ditt hus eller på en krok ute i gårdens landskapsarkitektur, är blommande korgar ett vackert sätt att erbjuda omedelbar, fräsch färg och överklagande till ditt hem. Bonus: De kan ändras varje år för ett nytt nytt utseende på din yttergård.

20. Lågt underhåll Boxwoods.

Boxwood växter är en fantastisk del av en blygsam yttergård eftersom de ger grön på året, de är lätt att manicera och formas (även för amatörträdgården), och utseendet är ståtligt oavsett hur stort eller litet det är.