Modulstruktur som kan användas vertikalt eller horisontellt

Modulstruktur som kan användas vertikalt eller horisontellt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag kommer inte ihåg den sista gången när jag såg en modern hel bokhylla. Det verkar som att moderna människor fokuserar mer på individuella hyllor eller multifunktionella väggaggregat. Denna speciella bokhylla har dock det moderna varumärket "skrivet överallt". Denna ONDA-modulära bokhylla är designad av italiensk arkitekt Angela Tomaiuolo för Tonin CASA. Extremt mångsidig Denna självbärande biblioteksenhet är gjord av lackerad MDF med extra klara glasskivor.

Den har en modulär struktur som kan användas vertikalt eller horisontellt och fortfarande få samma fantastiska vågseffekt. Bara det faktum att det här är målat vit fungerar perfekt i de flesta moderna interiörer. Den vågliknande strukturen låter dig lagra en stor mängd saker, inte bara böcker. Dekorativa föremål kan vara plats bland dina favoritböcker.

MoreINSPIRATION
  • 5 lekfulla hyllor med vågiga mönster
  • Modular Library Studio med flexibel design och prefabricerat system
  • Feline-Friendly Modular Bookcase

Med sin natur och invecklade design kan samma enhet vara lekfull och färgad med många böcker och dekorativa föremål med ett övergripande shaggy-utseende eller det kan vara en mycket elegant och elegant biblioteksenhet som kommer att vara hemmet för din favorit klassiska samling böcker någon varför inte vinyl poster. Det finns en nedstorlek, åtminstone ur min synvinkel. Jag skulle vilja ha en mindre version av det här så jag kan placera den i barnets sovrum eller i en stram lägenhet.