Momentary City-projektet i Hefei, Kina

Momentary City-projektet i Hefei, Kina
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du råkar besöka Hefei, bör du ta dig tid och besöka Momentary City Project i Hefei Kina. Projektet konstrueras av Vector arkitekt. Det mest slående inslaget i projektet är dess innergård.

Vad är ännu mer anmärkningsvärt är hur webbplatsen har blivit renoverad och ersatt av stora strukturer? Du skulle också märka att alla gårdar, det finns många av dem, har industriella glasdesigner i slutet som verkligen är spektakulärt att titta på. Du skulle också hitta det naturliga solljuset som kan styra genom inredningen, vilket är mycket hygieniskt.

Det är ett mycket stort och ambitiöst projekt och hittills är resultaten spektakulära. Ur arkitektonisk synvinkel är denna struktur imponerande både i storlek och koncept. Det har några mycket vackra detaljer, som gården, och den övergripande bilden är trevlig.

MoreINSPIRATION
  • OMA: s nya börsbyggnad, ett imponerande projekt i Kina
  • Blommande byggnader Ta med naturen i staden
  • Fincube: Sustainable Architecture Project

Vad jag speciellt gillar är linjens enkelhet. Men det är också det som gör det så speciellt. Eva om det verkar så enkelt är det här projektet mer komplicerat än det ser ut. Om du tar din tid upptäcker du några mycket intressanta detaljer och syns inte vid en första look. Det finns många geometriska former som är inblandade i designen. Detta bidrar till dess unika egenskaper. Det är ett mycket intressant projekt med ett förenande tema och struktur. Det färdiga resultatet blir spektakulärt.