Hur man får Faux Mercury Glass Ornaments Användning Paint

Hur man får Faux Mercury Glass Ornaments Användning Paint
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi har redan visat dig hur man skapar och sedan dekorerar med kvicksilverglasvaser, så nu är det dags för något annat, mer festligt. Vi ska titta på hur du kan göra smycken till julgranen. De kommer att ha det omedvetna kvicksilverglaset och du kan få dem att sticka ut med färg.

MoreINSPIRATION
  • DIY Kvicksilverglasvaser med bohemisk stil
  • 6 vackra kvicksilverglasdekorationer för ditt hem
  • Hösten berörs med den Etched Fern Mercury Glass Bordslampan

För det första projektet bör du börja med en massa smycken i silver. Kanske kan du hitta några gamla som du inte längre tycker attraktiva eller som kan använda en makeover. Du behöver också lite svart akrylfärg, skimrande silverstencilfärg, köksvamp och pensel. Du dyker i princip ett svamphjärta i svartfärgen och sedan använder du den för att skapa en unik design på ornamenten. Silverfärgen kan användas på liknande sätt eller du kan använda den för att belägga smyckena innan du lägger till de svarta handen.

Det andra projektet är också enkelt. För den här behöver du lite glasskivspegelaktig sprayfärg. Du kommer också att använda metallic guld hantverksfärg, en sprayflaska fylld med vatten, en hårtork och några q-tips. Spraya insidan av smyckena med den snygga glassprayfärgen. Vrida färgen runt för jämn täckning. Använd hårtorken för att hjälpa färgen torka snabbare. Då, när det är nästan helt torrt, tappa insidan av varje prydnad med vatten. Du kan sedan använda en q-tip för små touch-ups. Du kan göra samma sak med guldfärg. {finns på thefrugalhomemaker}

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: