Mer än ett sovrum, design som förändrar ditt perspektiv

Mer än ett sovrum, design som förändrar ditt perspektiv
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Sovrummen är sällan vad deras namn föreslår, i den meningen att det inte finns något annat där som strider mot rummets primära funktion. Detta är särskilt sant för vissa moderna mönster som sätter sovrummet och badrummet i samma rum och till och med hittar sätt att koppla huvudfunktionerna i dessa utrymmen och bilda nya kombinerade strukturer. Låt oss titta på några exempel där sovrummet går utöver sin primära status.

Ren, vit och enkel, har detta moderna sovrum eliminerat väggen som skiljer det från sitt eget badrum. På så sätt är strukturen som fungerar som ett huvudbräda, som även innehåller nattduksar, en struktur som spelar en viktig roll i badrummets design och layout.

En liknande typ av design kan ses här, där en betongdelare fungerar som sängens huvudtavla samtidigt som du döljer badkaret och även med inbyggt förvaringsutrymme för schampo och andra badrumsbehov.

Att eliminera barriärerna mellan sovrummet och badrummet är ganska vanligt i modern inredning där du ibland kan se mönster som detta. Badrumsområdet är ett slags avkopplande zenfläck och även om det inte finns någon vägg mellan dessa zoner, är skillnaderna i golv, material och färger tillräckligt för att ge dem var sin egen karaktär. {Found on 2bua}.

MoreINSPIRATION
  • Alternerande trottoar Trappor Ändra perspektivet med nya mönster
  • Okonventionella mönster förändrar vårt perspektiv på paraplyställen
  • Sovrum Designs som lägger Glamour

Andra gånger är skillnaden mellan dessa utrymmen inte så uppenbar. Till exempel har detta rum en säng som är kopplad till ett badkar och två handfat och hela strukturen är kompakt och väldigt intressant. På ett sätt verkar kombinationen naturlig när det finns en design som den här för att säkerhetskopiera den. {Found on metaform}.

Men sängen och badkaret eller sovrummet och badrumskombinationerna är inte de enda som ska beaktas. En annan vanlig blandning är mellan en säng och ett skrivbord. I detta fall är designen verkligen spännande. Sängen sitter på en upphöjd plattform och sträcker sig in i ett skrivbord. Detta leder sovrummet i fönstret.

Ett mindre slående sätt att kombinera dessa två funktioner är att ha ett huvudbräda som formar sig i ett skrivbord. Designen är enkel och genial. Du kan inte se något arbetsrelaterat medan du slappar av i sängen och du kan också spara lite utrymme. {Found on Wespi de Meuron}.

Detta är ett liknande tillvägagångssätt, men med en annan typ av skrivbord. Det är en intressant kombination av moderna och traditionella element. En sådan design kan vara mycket praktisk när det gäller de bostäder som har ett rum som kan tjäna både som hemmakontor och ett gästrum.

Eftersom denna förlängning är närmare ett matbord snarare än ett skrivbord blir en sådan design mycket flexibel och mångsidig. Det kan vara idealiskt för småhus med öppen planlösning som innehåller alla rum eller moderna sovrum med en okonventionell vridning. {Found on erikgriffioen}.