Mångfärgad mr. Omöjlig stol av kartell

Mångfärgad mr. Omöjlig stol av kartell
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Imagination är vad som skiljer människor från djur och ingen kan någonsin mäta det eller någonsin kunna kvantifiera det eller veta vad man kan förvänta sig av det. Det finns alltid något nytt att föra inom designområdet, även om vi bara pratar om möbeldesign. Det är därför som folk som Phillipe Starck och Eugeni Quitllet sa att ingenting var omöjligt när de utformades Herr omöjlig stol av Kartell. Det här är en vanlig reaktion när du ser denna stol "det är omöjligt". Men Mr. Impossible stol är mycket möjligt och snygg, med en speciell och unik design.

Denna stol kan användas både hemma och på kontoret tack vare dess design och utseende, och också att det är tillverkat av plast som passar båda. Den här stolen är faktiskt tvåfärgad eftersom den är gjord av två distinkta delar: den del som gör det sittande och ryggstöd som är färgstarkt och ramen och benen som är genomskinliga och blir fästa efteråt, vilket ger den denna speciella look.

MoreINSPIRATION
  • KARTELL Optic Storage Cube
  • Kartell Ghost Buster Förvaringsskåp
  • Kartell Bloom Pendant

Valet för stolen är polypropen och det finns i många färger som Matt Svart, Matte Kartell Röd, Matt Vit, Transparent Kristall, Transparent Grön, Genomskinlig Grå, Genomskinlig Ocher (Visad), Transparent Lila, eller Transparent Röd Orange. Det är också lämpligt för utomhus eftersom det inte påverkas eller försämras av väder. Du kan köpa objektet för $ 470 från Lumens.