Smal Manhattan Townhouse Parading Vertikal Design

Smal Manhattan Townhouse Parading Vertikal Design
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Förvånande ögat med ett modernt förhållningssätt till fasaddesign, återspeglar detta iögonfallande stadsbyhus i New York Manhattans typiskt smala infällningsplan. Designad av GLUCK Partners, hemmet dolt bakom en anpassad vattenskuren aluminium regn skärm charmar ögat med sitt mönster och ett spel av horisontella slits windows och vertikala glas slitsar.

Helt öppen för bakgården via golv till tak fönster med översvämningar med naturligt ljus, omorganiserades detta stadshus i ett lyxigt ljust hem med utrymmen som löper flytande hela längden på den 38 meter långa byggnaden. Utmanar den konventionella rymddesignen som finns i dessa Manhattan-radhus, föreställde designteamet ett öppet mezzanine vardagsrum, en privat kontorsvägg vid bibliotekets vägg, vardagsrum och privata sovrum som arrangeras runt trappan som vikts runt hissaxeln.

Den rymliga planlösningen som fotograferades av Raimund Koch och Erik Freeland presenterades om att en intern rymdorganisation skulle kunna införa integritet och mysighet. Att presentera loftliknande utrymmen dolda bakom bokhyllor fyllda med otaliga berättelser, detta välkomnande hem mitt i New York fungerar som en varm lykta på natten och belyser bakgården.

Det är inte bara vackra hem de bygger, GLUCKs designportfölj innehåller också den Zen-liknande kubformade studieängeln i Catskill Mountains och den spännande rekreationspoolspaviljongen i Adirondack Mountains. Och det är många inspirerande detaljer för dig att njuta och dela!