Naturskönhet och charmiga färger i ett spanskt fritidshus

Naturskönhet och charmiga färger i ett spanskt fritidshus
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Här i södra Spanien är utsikten spektakulär och det gör området perfekt för att bygga fritidshus. Ägarna till den här, Linda och Martin Bradbury, visste definitivt hur man valde platsen för deras. Detta vackra fritidshus har underbar utsikt över Serrania de Ronda som kan beundras från uteplatsen men också från insidan av huset. Den vackra blå himmelen och bergen omgiven av dimma sätts in i interiörinredningen genom turkosfärger.

Färgpaletten är väldigt vacker i allmänhet när det gäller denna härliga fritidshus. De turkosa accenterna är definitivt inredningsstjärnorna och de har strategiskt placerats i rummen med olika nyanser som fångar utomhusens skönhet och skapar en bra förbindelse med utsidan.

MoreINSPIRATION
  • Sofistikerade fritidshus i Florida
  • Heminredning Färger inspirerade av semester {Del 1}
  • Små kyrka omvandlas till ett vackert fritidshus

Ägarna har njutit av att spendera sin tid här i två decennier och huset har aldrig gått ur mode. Det hade givetvis varit omöjligt med tanke på att de båda är intresserade av inredning och ombyggnad.

Ägarna dekorerad denna plats själva. De använde traditionella tekniker för att ge det mer karaktär och de använde också naturmaterial och återvunna möbler. Dessutom valde de en mycket vacker färgpalett som gör att huset känns väldigt varmt och inbjudande men också väldigt friskt och elegant.

Det finns en mycket avkopplande atmosfär överallt du ser ut. Varje rum har en serie detaljer som gör att den känns mycket välkomnande. När det gäller vardagsrummet är det eldstaden. På uteplatsen är det de möbler som gör att du vill stanna längre. {Found on elmueble}.