Natur Trämöbler

Natur Trämöbler
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är alltid intressant när vi ser små bitar av natur som ingår i de konstgjorda möbelbitarna. Vissa designers försöker efterlikna några av naturens element som skapar något som en bokhylla formad som ett träd eller ett soffbord som ser ut som e sten. Men andra går lite längre och tar den känslan av äkthet till en annan nivå.

MoreINSPIRATION
  • Bleu Nature Kisimi Furniture Collection drar inspiration från naturen
  • Moderna naturinspirerade möbler av Janina Loeve
  • Naturinspirerade möbler

För att göra den så naturlig och rå har Hudson Furniture Inc kommit fram med några fantastiska möbler som innehåller obehandlade plankor av högkvalitativt trä från utvalda träd för att ge det ett naturligt utseende. Några möbelprodukter från denna samling inkluderar Rosa Dining Table, Carlo Walnut Bed, etc. Grundaren av Hudson Furniture Inc, Barlas Baylar, sa att han utnyttjar dessa bitar av trä för denna konst istället för att lämna den att förfallna.

Det är en mycket vacker samling, den har ett autentiskt utseende och det är något annat. Det skulle vara ett bra element att ha i ett hem som är helt inrett i detta tema. Det finns gott om möbler som delar samma tema så det borde inte vara svårt för någon att skapa sin egen natur i sitt hem. Naturligtvis är inte alla bitar exekverade så noga som dessa, men du måste bara söka noga nog, så hittar du så småningom något liknande.