Vad du behöver veta om att bli en fastighetsmäklare

Vad du behöver veta om att bli en fastighetsmäklare
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det verkar som ett sådant glamoröst yrke - visar kunder lyxiga och eleganta hem med förhoppningar om att man kommer att vara perfekt för dem. Många människor har på en eller annan gång tänkt på en karriär i fastigheter. Det är en bra bit att veta om att bli en realtor och vi är här för att gå igenom processen för att hjälpa dig att bedöma om det här kan vara ett bra karriärbeslut för dig.

Komma igång

Först och främst måste du bli utbildad och för att kunna göra detta måste du anmäla dig till ett fastighetsprogram. Det vore bäst att ta reda på var du kan ta lektioner lokalt. Det bör dock noteras att varje stat har lite olika regler och regler och du måste bli certifierad i varje stat du planerar att sälja. Till exempel i Connecticut behöver du 60 timmars klassrumstid och i Colorado behöver du 168 timmars tid innan du kan ta ditt fastighetsprov. (Ditt specifika land kan skilja sig ändå.) Hur bra du gör på detta test är en ganska bra indikator på hur du ska göra på nationellt och statligt test som du behöver för att få din licens. Det är viktigt att vara noga med klasserna och göra din läsning. De frågor som ställs på testet är mycket specifika och de som försöker skära hörn och skumma jobbet befinner sig ofta i att behöva återta testet. Studera hårt och få det rätt första gången! I dessa klasser lär du dig om följande ämnen som de avser fastighetsmarknaden:

 • Lagar / juridiska frågor
 • Pappersarbete behöver
 • Terminologi
 • Matematik
 • Hur man sätter en affär tillsammans

När du har klarat ditt klastest och ditt statstest kan du hänga din licens med en mäklare.

Vad händer när du passerar testet?

Jag har klarat testet, nu vad?

När du har passerat ditt test måste du börja ansluta och börja marknadsföra dig själv. I vissa fall är fastighetslärarna själva mäklare. Om du inte kommer shoppa, är det viktigt att din stil möts med mäklarens stil. Du intervjuar dessa människor lika mycket som de intervjuar dig. Du betalar ditt tillstånd för att få din licens och du måste gå med i en fastighetsmäklare.

Dela dina goda nyheter

Sprid de goda nyheterna

Berätta för alla du vet att du nu har din fastighetslicens och du är redo att börja sälja och köpa hus (representerar köpare och säljare eller hjälper människor att övergå). Du måste arbeta hårt för att få de ledningar som kommer att landa din första kontraktsklient. Du måste arbeta hårt under hela din karriär i den här snabbrörliga, ständigt föränderliga industrin genom att hålla dig utbildad och arbeta långa timmar. Vad du lägger på det är vad du får ut av det. Gå inte in i fastigheter tror att det blir lätt, du lär dig snabbt att det inte är det.

Få erfarenhet

Även om det skulle vara underbart att börja visa och sälja miljoner dollar hem, det är inte verkligheten. Det tar mycket erfarenhet, hårt arbete och engagemang för att komma till den nivån. Framgång kommer inte över natten, men i väl planerade steg. Det kan vara klokt att arbeta som serviceagent. Det här är någon som arbetar med och för en agent på kontoret.

Du får betalt en liten stipendie för att skaffa och hantera listor, hantera marknadsföring - både utskrift och online, och fortsätta med ditt lärande. Det finns en bra inlärningskurva i denna bransch och tjänar din erfarenhet med någons största tillgång.

Så här landar du en klient

Få mer erfarenhet och din första kund

Försök hitta en mentor på fältet - kanske samarbeta med en högre fastighetsmäklare, lära av dem och arbeta för och med dem. Du kan hjälpa dem med sina öppna hus och deras marknadsföring. All denna erfarenhet blir förstahandskunskap. Mycket av ditt lärande kommer att vara hands-on - titta, lyssna och observera.

Erbjuda att ta golvavgift så ofta som möjligt - det här är en bra term för att arbeta med telefonerna. Genom att svara och fälta telefonsamtal kan du skapa egna anslutningar från dessa ledningar. Gå till så många offentliga öppna hus som möjligt. Människor vandrar ofta in i dessa blint. Därefter får du deras kontaktuppgifter som kan bli ledande.

Vad ska man göra när man har en potentiell försäljning

Du har en kund och en potentiell försäljning, nu vad?

grattis! Men låt oss inte räkna våra ägg innan de kläcker. Det är fortfarande en bra bit att göra innan du faktiskt har fått försäljningen. Du behöver ett förhandsgodkännande från banken till din klient. Detta visar att din kund är seriös om köpet och ekonomiskt kan köpa inköp av det nya hemmet.

När du har fått godkännandet måste du skicka in ett bindemedel. Detta kommer att skydda dina kunder, köparna, bör något falla igenom. Köparen är baserad på eventuella händelser som du och din klient ställt, om något misstänkt uppkommer under en hemkontroll. Detta gör att den potentiella köparen, din klient, kan gå bort från affären utan att förlora sina pengar - spara för vad som spenderades på hemkontrollen.

Vad ska man ha innan en försäljning

Före försäljningen är följande ett absolut måste för att ha:

Före försäljningen är följande ett absolut måste för att presentera dina klienters erbjudande till fastighetsmäklaren som representerar säljaren.

 1. En "Rätt att företräda" - det här är i stort sett ett dokument som anger att du representerar din klient och fungerar som ett bindemedel till dig - skyddar din rygg om din klient vill backa ut och hitta en annan agent. (måste omformuleras. Mer att berätta om detta. Det är lagen och det måste stressas)
 2. En kopia av checken - vanligtvis 1% av det överenskomna priset
 3. Förhandsgodkännandet brev jag talade om tidigare
 4. En kopia av ledningsinformationen - behövs endast i bostäder byggda och målade före 1975
 5. En undertecknad kopia av fastighetsinformationen
 6. En advokat

Härifrån kan du lämna in ditt erbjudande. Och vänta. Och vänta ... det kan finnas ett spel av motbjudande ping pong som spelas medan de två sidorna slår ut det (medan båda sidorna försöker nå en förhandling). Du måste vara där för dina kunder och (hjälpa dem) berätta för dem att klara sina förväntningar. Den här tiden är ofta oförskämd att vänta igenom. Under tiden kommer du förhoppningsvis att få ett back-up hem eller ett andra val.

Ibland är det till din fördel och kan hjälpa till med förhandlingarna. Om säljarna vet att du är villig att gå iväg kan de vara mer villiga att slå upp en affär. (råd här måste vara hur en agent hjälper till i transaktionen ... det här är inte råd till den potentiella köparen / säljaren - det är någon som vill vara en agent.)

vad man ska veta när man säljer ett hem

Om du säljer ett hem

Om du säljer ett hem måste du ta hand om följande steg på uppdrag av din klient.

 • Du måste jobba på scenen.
 • Du måste hitta en bra prispunkt som kommer att sälja huset snabbt och för bästa dollar. Det är viktigt att du inte överstiger eller underprissätter din kund.
 • Du måste utföra en CMA, en jämförande marknadsanalys.
 • Du måste ha korrekt bedömning av huset och fastigheten baserat på nuvarande villkor, senaste och eventuella framtida uppgraderingar. Du kommer att delta i både mäklare och offentliga öppna hus.
 • Du kommer att hålla ett öga på priset, och om huset inte rör sig efter en viss tid måste du ompröva om priset behöver sjunka eller sitta och vänta lite längre innan det gör det.
 • När du accepterar ett erbjudande från en annan agent måste du vara tydlig om vad erbjudandet innebär (och kommunicera med din klient) - vad ingår eller inte. Till exempel vill ägarna ta med tvättmaskin och torktumlare med dem? Kommer de nyligen bytte ljuskronorna att stanna eller gå? Allt detta måste avslöjas framför. Och viktigast, kanske, när är stängningen och när kommer köparna att flytta in genom?
 • När ett erbjudande är överens kan du för det mesta ta ett djupt andetag av lättnad. Ibland kan dock problem uppstå i sista minuten. Detta är ofta naturen hos detta djur.

Vad gör en framgångsrik fastighetsmäklare

Vad gör en framgångsrik fastighetsmäklare?

En framgångsrik fastighetsmäklare har stor kunskap om branschen och lär alltid och följer förändringarna. De bästa fastighetsmäklare har sett det värsta och överlevt. De bästa fastighetsmäklare är starka och uthålliga. De är oroliga och hårt arbetande. De är personliga och mycket involverade i samhället. De är aktiva och älskar i allmänhet att vara med människor och är mycket sociala. De är passionerade om vad de gör och de håller sig högst upp på lagar och trender och de slutar aldrig att utbilda sig själva.

Har du vad som krävs för att vara en framgångsrik fastighetsmäklare?