Senaste heminredningstendenser från IDS 2016

Senaste heminredningstendenser från IDS 2016
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

På 2016 International Design Show i Toronto experter hjälpte deltagare pin down vad hemtrenderna kommer att vara för 2016. Suzanne Dimma,Hus hem's chefredaktör och inredningsarkitekt, redogöra för vad tidningen har identifierat som de bästa heminredningstrenderna för 2016.

Visa lite ben

Den första trenden Hus och hemidentifieras är pinben möbler. Den smala profilen av moderna möbler i mitten av århundradet, särskilt stolar, är perfekt för att lätta upp ett bostadsutrymme, förklarar Dimma. Rum som är fulla av möbler som sträcker sig till golvet kan se tunga ut, så det är möjligt att införliva några tunna benbitar i din befintliga inredning. "Se bara på att sitshöjden matchar vad du redan har", varnade hon.

Få inlägg

Mönstrade plattor är alla raserier just nu, antingen för golv eller väggar. Läckra, labyrintliknande mönster är speciellt heta, men de är inte för alla. "Det är en enorm kostnad och ett djärvt drag," sa Dimma. Vill du prova men har inte budgeten (eller magen) för att prova riktig sten? "Måla det," sa hon. Provtagning av ett djärvt mönster genom att måla golvet är ett billigt sätt att prova denna hemtendens.

Söt i rosa

Pantone valde det som en av årets 2016 färger, och rosa är redan en trend i heminredning. "Nätt och praktiskt" är vad Dimma kallade det. Att göra alla dina rum snyggare - inklusive tvättstugan - är en del av trenden. Hon noterade att medan rosa är en modig färg, behöver den inte vara överväldigande. Vi pratar inte om bomullsgodisrosa, utan snarare en mjuk, blek sofistikerad rodnadfärg, det är bra när det parras med neutrals.

Tillsammans med rosa noterade Dimma att guldet går starkt som en metallisk accentfärg.

Bakom glas

Öppna hyllor har varit ganska populära hemtrender i några år, men nu går det ett steg framåt med glasdörrar på skåp och skåp. "Öppna hyllor blir smutsiga och dammiga" Dimma noterade. Glasdörrfransar hjälper till att hålla hyllorna och föremåla dammfria och har fortfarande effekten av öppna hyllor. Återigen kanske den här trenden inte är för alla. "Du måste vara realistisk. Öppet förvaring är inte för små utrymmen, säger Dimma och tillägger att om du väljer öppna hyllor måste du ha andra ställen att lagra otäcka nödvändigheter.

Serene Simple Style

I år fortsätter hushållets trend mot enkelhet med fokus på att skapa en lugn miljö. "Det är ett mycket redigerat sätt att dekorera," förklarar Dimma. "Det är kvalitet över kvantitet." Naturligtvis kan inte alla leva så här - du måste ha platser för att dölja dina vardagliga saker.

High-Tech Touch

Våra hem blir smarta och kommer att fortsätta att bli mer. Från prisvärda smarta termostater som du kan styra från var som helst till apparater som påminner dig om att du är ute av mjölk kommer framstegen att fortsätta komma, sa Dimma. Även vardagliga apparater blir bättre. LG Sidekick, som har en tvättlåda för små laster och kan ta itu med två laster på en gång, och LG Styler ångaggregat för dina kostymer och klänningar, som kan gå direkt i din garderob, gör livet enklare.

Det hemliga köket

Denna hemtrening har hela köket att vara stängda dörrar. Dimma sa att ha alla apparater och utrustning dold bakom skåpdörrar och lådor är i direkt motstånd kockens kökstrend från det förflutna. Tidigare ville vi ha hängande krukställ och all utrustning som en synlig del av inredningen. Nu svänger pendeln motsatt.

New Weave Naturals

Sisal, sjögräs och andra naturliga är igen med denna trend. Den uppdaterade ta på naturliga material "är super överkomligt och slappnar av allt för ett avslappet sätt att leva", förklarar Dimma. Oavsett om det är väggar eller golv, är det en enkel uppdatering för vilket utrymme som helst. Naturligtvis finns det några försiktighetsåtgärder: Naturliga golv kan vara tuffa om du har husdjur. Du måste också vara medveten om svullnad och krympning, vilket vissa material gör som svar på förändringar i ditt hem fuktighet. Ändringarna i storlek kan göra ytor klumpiga och dörrar svåra att stänga eller öppna.

Låt oss träffas

Medan de inte kommer att ersätta elektronik, är retro spelrum bland hemtrenderna som dyker upp i familjehem. I ett försök att engagera vänner och familj utan elektroniska apparater ser pingisbord, flipperspel och fotbollsspel en återuppkomst. Även en utsedd plats för att spela brädspel kan vara i fokus för ett retroutrymme.

MoreINSPIRATION
  • Den senaste inredningen trender att försöka
  • Stately Traditional Home Funktioner Elegant inredning och senaste trender
  • En rum-för-rum-guide om att integrera de senaste dekorationerna

Tillsammans med den här retro familjetidstrenden, sa Dimma att sektionssoffan också ger en avkastning, särskilt som en dubbel. Två sektioner över varandra ger gott om plats för familj och vänner att umgås - med eller utan TV!

70-talets italienska stil

Vår favorit av hemtrenderna är den här: 70-talets italienska stil. Det finns så många coola design att välja från det fallet under denna genre, kallad brutalism. Spotlights, trumbord och läder är bara några av de element du kan använda, sa Dimma.

Stigningen av 70-talets italienska inredning innebär att skinnsoffan är tillbaka på ett stort sätt, sa Dimma. Från överbelastad till tätt stoppad, vill du ha lite läder i ditt vardagsrum.

Börja med Art

Konst är ett mycket personligt val och det gör det till en perfekt trend för att uppdatera och anpassa ditt hem. Dimma sa att konst inte behöver vara dyrt - DIY konst eller fotografier som är inramade och presenterade på ett förhöjt sätt är perfekta.

Dimma tillade att porträtt gör en comeback, men inte den gamla historiska galleritypporträtten. Istället kommer stora, överdimensionella porträtt med en vridning att vara populär i denna hemtendens.

Måla trender

Färgtrenderna kommer och de går - varje år. För 2016 namngav Pantone Rose Quartz och Serenity som deras, och Benjamin Moore identifierade "Simply White" som årets färg. "Det handlar om blandningen" Dimma sa om ett antal hemtrender, särskilt färgfärger. Som en neutral har de flesta vita en viss ålder och värme för dem för att kunna arbeta med andra färger, och vissa människor hittar helt enkelt White på lite "för vit" med sina blå undertoner.

Dimma presenterade också information från sina färgexperter, som noterade att juveltoner också är viktiga för 2016. Både redaktören och färgämnena sa att du inte behöver måla hela väggarna för att få färg i ett rum. Genom att använda valda bitar i en djärv juvelton, blandad med neutrala, kan du få ett trendigt och visuellt bekvämt utrymme.

Säg Yay till parkett

Parkettdesignen har sitt ögonblick i design för 2016. Antingen på golvet eller på väggen, eller på en möbel, äkta parkett eller en parkettstark design textil, ger ditt utrymme ett framträdande utseende, sa Dimma. Att välja ett parkettgolv kan vara dyrt, så om budgeten är en begränsning för ditt projekt, prova sillben, vilket ger samma känsla och kostar mindre. Hon tillade att burled valnöt, som var populär på 70-talet, ser också förnyat intresse.

Bortsett från budgetbegränsningar är de flesta hemtrenderna Dimma som presenteras mycket tillgängliga och anpassningsbara till den inredningsstil du redan har i ditt hem. Ha det roligt och ge ett eller flera av dessa nya hemmodeller ett försök!