Ny hemdesign i Australien Speglar grannskapsarkitektur

Ny hemdesign i Australien Speglar grannskapsarkitektur
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du planerar att njuta av en tröstande livsstil tillsammans med din fru, föräldrar och nyfödda, vill du göra det bästa av din nya hemdesign. Alta Architecture och R.Z. Owens Construction blev ombedd att göra en nordlig riktning på 705 kvadratmeter rektangulär mycket till ett drömhem och de gjorde ett fantastiskt jobb med tanke på den snäva budgeten och strikt ägarens önskemål.

Deras kunder önskade ett rymligt hem i Melbourne, Australien, en som skulle innehålla 5 sovrum, stora öppna utrymmen både inomhus och utomhus och norra solljuset efter eget gottfinnande. Han föreställde sig också sin familj som bor i ett elegant utformat och dekorerat hem som är kopplat till utomhus.

Ansluten till gatan via vackert enkla hörnfönster, har entrésalongen utsikt över gatan och yttergården. Sekretess i sovrummet på övervåningen kan nås genom att använda gardiner som är utformade för att inte störa designens klarhet som visas på gatan. Enligt arkitekterna "varje fasadelement hade sin egen artikulering, oavsett om det var cantilevering på övervåningen balkongen, genomskinligheten i den stora glasrutan under den, eller det lilla inklädningsfönstret med extruderad ram, trädelningslinjerna i masterbäddfönstret , och paneler av timmer garage dörr; alla dessa element var bundna samman under ett enhetligt färgschema och ett lös geometriskt förhållande som medgav att man kunde läsa de underliggande principerna för en sådan sammansättningsstruktur och ändå inte överväldigas av dess styvhet.”

Fotograferad av Media Design Studio, ger boende och omgivningar en elegant atmosfär. Förmågan av sitt själv med en kraftfull karaktär, mimar huset i form av grannar och grävtak med en triangulär massa - en modern version av den älskade takformen. Välkomnande och anpassad till ägarens begäran på ett modernt sätt, komplimangerar detta hem ägarens livsstil, såväl som dess grannskap.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: